Την επιθυμία να κατακτήσει κι άλλον ένα τίτλο με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Μάρκους Μπεργκ, στο περιθώριο της παρουσίασης προϊόντος που χρησιμοποιούν οι αθλητές. Ο σέντερ φορ της εθνικής Σουηδίας παραδέχθηκε ότι το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι αρκετά βαρύ για το «τριφύλλι», ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Αρχικά ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος αναφέρθηκε στην εθνική Σουηδίας: «Είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Δημιουργήθηκε μία εντελώς νέα ομάδα για να συμμετάσχει στους προκριματικούς του Μουντιάλ. Για να προκριθούμε θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Ιδιαίτερα το επόμενο ματς με την Γαλλάι είναι εξαιρετικά σημαντικό στην προσπάθεια που κάνουμε.»

Στη συνέεχεια στάθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί για τον Παναθηναϊκό: «Καταρχάς παίζουμε την Κυριακή εκτός έδρας με την ΑΕΚ. Η επόμενη εβδομάδα είναι γεμάτη με δύσκολα αλλά ωραία παιχνίδια και ανυπομονώ γι’ αυτά.

Περιμένω με αγωνία αυτές τις αναμετρήσεις». Όταν το ρώτησαν αν θεωρεί τον εαυτό του νέο σταρ της Σουηδίας μετά την φυγή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, είπε: «Όχι. Έχω σημαντικό ρόλο στην ομάδα, αλλά δεν νιώθω σταρ».

Τέλος μίλησε με αισιοδοξία για τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ στους ημιτελικούς του Κυπέλλου: «Έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να προκριθούμε και να βρεθούμε στον τελικό μετά από τρία χρόνια. Σίγουρα θέλω να κατακτήσω ακόμα έναν τίτλο με τον Παναθηναϊκό και θα ήταν φανταστικό να το πετύχουμε».