Το ένατο εγγόνι του περιμένει ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και δεν μπορεί να συγκρατήσει τη χαρά του. Ο ενθουσιασμός του είναι τόσος, που ανακοίνωσε το ευτυχές γεγονός πριν από τους γονείς.

Ο γιος του Τραμπ Ερικ και η σύζυγός του Λάρα, οι οποίοι γίνονται για πρώτη φορά γονείς, ανακοίνωσαν τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας την ημέρα της ορκομωσίας του νέου προέδρου, στον λευκό Οίκο.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Ερικ στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox, είπε ότι ο πατέρας του ήταν τόσο ενθουσιασμένος με την είδηση του ερχομού του εγγονού του, που μιλώντας σε μία συγκέντρωση στο Νάσβιλ του Τενεσί αποκάλυψε το φύλο του μωρού.

«Είναι αγόρι, δεν μπορώ να περιμένω», είπε ο Τραμπ. Η Λάρα η οποία βρισκόταν κοντά του του εξήγησε ότι δεν το έχουν πει σε κανέναν. Λίγο αργότερα το ζευγάρι ανακοίνωσε μέσω Twitter την εγκυμοσύνη.

Ούτε ο Ερικ ούτε η Λάρα ενοχλήθηκαν που μαθεύτηκε με τον τρόπο αυτό το χαρμόσυνο νέο, καθώς, όπως είπαν, καταλαβαίνουν ότι αυτό έγινε επειδή ο Τραμπ ενθουσιάστηκε μόλις έμαθε ότι θα γίνει ξανά παππούς.