Τα Τρίκαλα έκαναν καλό δώρο στον Αρη καθώς νίκησαν 1-0 τη Λαμία στην επεισοδιακή 22η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.

Το γκολ του Γιαννιτσάνη (3′, πέναλτι) έδωσε τη νίκη στα Τρίκαλα, ενώ ο Αρης επικράτησε 4-0 του Πανελευσινιακού μειώνοντας την απόσταση από τη Λαμία στους τρεις βαθμούς. «Μπορεί η διαφορά να αλλάξει, αρχίζει σιγά σιγά να εξαρτάται από εμάς» σχολίασε ο Νίκος Κωστένογλου.

Ο ΟΦΗ νίκησε στα Περιβόλια 2-0 τα Χανιά, αλλά οι οπαδοί του δημιούργησαν επεισόδια στο λιμάνι της πόλης με συνέπεια τον τραυματισμό τριών πολιτών. Οι οπαδοί του ΟΦΗ συνεπλάκησαν με καταστηματάρχες της περιοχής, οι οποίοι τους ζήτησαν να μη χρησιμοποιούν βαρελότα λόγω των ξενοδοχείων που υπάρχουν στην περιοχή. Οπαδοί του ΟΦΗ συνεπλάκησαν με αστυνομικούς και στο ημίχρονο του αγώνα.

Στην Καλλιθέα, η τοπική ομάδα προηγήθηκε με πέναλτι του Κρεβατά (23′), αλλά μια αδράνεια της άμυνας έδωσε την ευκαιρία στον Αχαρναϊκό να ισοφαρίσει (Πλαβούκος 39′). «Πάλι τα ίδια» άρχισαν να μονολογούν οι οπαδοί της, ενώ η γκρίνια ήταν έντονη μετά το τελικό 1-1, με το οποίο κι οι δύο ομάδες παραμένουν κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Μετά το τέλος του αγώνα, ομάδα νεαρών χωρίς διακριτικά και οι οποίοι δεν ήταν στις εξέδρες πέταξαν πέτρες και καπνογόνο στο χώρο έξω από το γήπεδο και χρειάστηκε η επεμβαση της Αστυνομίας για να διαλυθούν.

Αλλα αποτελέσματα: Αναγέννηση Καρδίτσας – Αιγινιακός 2-1, Παναιγιάλειος – Πανσερραϊκός 1-1, Σπάρτη – Κισσαμικός 0-0. Σήμερα: Αγροτικός Αστέρας – Απόλλων.

Βαθμολογία: Απόλλων (21 αγ.) και Λαμία 53, Αρης 50, ΟΦΗ 42, Τρίκαλα 40.