Επιστροφή στην ηρεμία για τον Ολυμπιακό με τον Βασίλη Βούζα να ενεργοποιεί στο βασικό σχήμα τρεις παροπλισμένους, στο 2-0 (Ντα Κόστα 36′, Φυτανίδης αυτογκόλ στο 62′) επί του Ατρομήτου!

Ο Τσόρι Ντομίνγκες έπειτα από τρεισήμισι μήνες αγωνίστηκε σε ρόλο κρυφού επιθετικού (καθώς ο Ολυμπιακός δεν είχε κλασικό σέντερ φορ), έπαιξε ξανά ο Καμπιάσο, ενώ επανήλθε στο βασικό σχήμα και ο Μάριν, από τα πόδια του οποίου βγήκε ό,τι καλύτερο είχε δημιουργικά ο Ολυμπιακός μέχρι το 55′.

Ομως ο υπηρεσιακός τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας δεν άλλαξε τα πάντα, σεβόμενος τη μεγάλη κληρονομιά που άφησε ο προκάτοχός του με τους πιτσιρικάδες (βασικοί ο εκ των κορυφαίων Ρέτσος και ο Ανδρούτσος, που του στέρησε δύο φορές το γκολ ο Γκορμπούνοφ ο οποίος όμως φέρει ευθύνη στο 1-0).

«Σίγουρα αυτό που έκανε ο κ. Μπέντο με τα παιδιά της Ακαδημίας είναι πρωτοποριακό. Από εκεί και μετά, ξέρω πολύ καλά τα παιδιά διότι τα είχα δύο χρόνια. Πρέπει να γίνει διαχείριση. Εμείς πρέπει να τα βοηθάμε πιο πολύ και όχι να περιμένουμε να βοηθήσουν περισσότερο αυτά την ομάδα, όπως γινόταν σε κάποια προηγούμενα ματς. Θέλουμε να τα βοηθήσουμε να μην καούν και παράλληλα να εξελιχθούν.

Ο Ρέτσος έχει μεγάλη ποιότητα και συνήθως άριστη απόδοση. Ενα παιδί 18 με 19 ετών, που πάντως στο γήπεδο φαίνεται μεγαλύτερος με βάση το πώς παίζει» τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

«Η διαιτησία μάς έκοψε λανθασμένα τέσσερα οφσάιντ και από λάθος κόρνερ προήλθε το 1-0» είπε, κάνοντας τα παράπονά του, ο Σα Πίντο, που είδε τους παίκτες να πέφτουν πάνω στον Λεάλι (ο οποίος έκανε δύο μεγάλες αποκρούσεις).

Ολυμπιακός: Λεάλι, Παρέδες, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Ντε Λα Μπέγια, Καμπιάσο (73′ Μπουχαλάκης), Μάρτινς, Μάριν (65′ Ελιουνούσι), Φορτούνης, Ανδρούτσος, Ντομίνγκες (59′ Ανσαριφάρντ).

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μανιάτης, Ούμπιδες, Πλατέλλας (66′ Ντιγκινί), Τόνσο (74′ Βασιλείου), Λημνιός (84′ Λε Ταλέκ), Ντάουντα.