Ολο το βάρος στην ψυχολογία έχουν ρίξει ο Βασίλης Βούζας και οι συνεργάτες του, θέλοντας να αναπτερώσουν το ηθικό των παικτών που έχει καταποντιστεί με τις τελευταίες εμφανίσεις και αποτελέσματα.

Δεδομένου ότι στο αυριανό παιχνίδι με την Μπεσίκτας (αλλά και στη ρεβάνς της Τουρκίας) η πίεση που θα δεχτεί η ελληνική ομάδα θα είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι συνέβη στα ντέρμπι με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ο έλληνας τεχνικός προσπαθεί να τονώσει αφενός την ψυχολογία και να βρει λύσεις καθώς ξεκινά με μια πολύ σοβαρή απώλεια, όπως όλα δείχνουν, αυτή του τραυματία Σεμπά, από τους κορυφαίους παίκτες τη φετινή χρονιά.

Είναι δεδομένο ότι θέλει να αξιοποιήσει όλο το υπάρχον υλικό του Ολυμπιακού για να δίνει και ανάσες στους παίκτες που έχουν τραβήξει το μεγαλύτερο λούκι.

Δεν πρόκειται βέβαια με το καλημέρα να βάλει βασικούς τους Καμπιάσο και Τσόρι, το αντίθετο, απλά σκέφτεται σοβαρά να επανεργοποιήσει τον Μάριν στο παιχνίδι με τους Τούρκους, καθώς η ομάδα υστερεί πλέον σημαντικά στη δημιουργία.

Ο Λεάλι θα είναι και πάλι ο βασικός τερματοφύλακας, καθώς ο Στέφανο Καπίνο δεν έχει ξεπεράσει 100% τον προηγούμενο τραυματισμό του, ενώ λογικά στην άμυνα θα στηριχτεί by the book (Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ντε Λα Μπέγια έχουν τον πρώτο λόγο).

Ο Μάριν θα πάει στα εξτρέμ με Ελιουνούσι απέναντι, με Μάρτινς και Φορτούνη στον άξονα.

Οσο για τον βασικό στράικερ, θα είναι ο Ανσαριφάρντ που έχει και την καλύτερη ψυχολογία μετά τα δύο γκολ στην Αγκυρα με την Οσμανλισπόρ.