Τα 47 καταστήματα Public που λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα είναι από χτες ο νέος δίαυλος λιανικής πώλησης προϊόντων ενέργειας της Elpedison, του εναλλακτικού προμηθευτή ρεύματος. Παρουσιάζοντας τη συνεργασία των δύο εταιρειών, ο εμπορικός διευθυντής προϊόντων τεχνολογίας και υπηρεσιών των Public Γιάννης Σίμος και ο εμπορικός διευθυντής της Elpedison Στάθης Βωβός, ανακοίνωσαν ότι οι καταναλωτές που θα επιλέγουν την προμήθεια ρεύματος από την Elpedison μέσω του δικτύου καταστημάτων Public θα επωφελούνται έκπτωσης έως και 31% στον λογαριασμό του ρεύματος. Επίσης θα παίρνουν και από μια δωροεπιταγή 31 ευρώ για την αγορά προϊόντων από τα 47 καταστήματα της αλυσίδας Public.
Με αφορμή το άνοιγμα των Public στην αγορά υπηρεσιών ενέργειας, ο Σίμος σχολίασε ότι είναι η κατάλληλη περίοδος για μια τέτοια συνεργασία λαμβάνοντας υπόψητην απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα. Παράλληλα, δήλωσε ότι η αλυσίδα Public διαθέτει ήδη 200 εξειδικευμένους υπαλλήλους που θα προσφέρουν στους καταναλωτές προσωποποιημένες λύσεις για τα προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος.

Οπως τονίστηκε και από τις δύο πλευρές, οι επισκέπτες των Public θα μπορούν να γίνουν συνδρομητές της Elpedison για το ηλεκτρικό τους ρεύμα απλά και μόνο με την επίδειξη της ταυτότητας και έναν εκκαθαριστικό λογαριασμό, πρωτότυπο, σε φωτοτυπία ή σε ηλεκτρονική μορφή.