Οι τέσσερις συνεχόμενες νίκες του ΠΑΟΚ συγκέντρωσαν 20.000 οπαδούς της ομάδας του στο γήπεδο της Τούμπας και η χθεσινή, πέμπτη στη σειρά, τους προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού! Δεν είναι το τρίποντο επί του Αστέρα Τρίπολης, έμεινε για τέταρτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη και πλέον επικεντρώνεται στο Κύπελλο, αφού στο πρωτάθλημα βρίσκεται στο -12 από την πρώτη πεντάδα, είναι η ανατροπή, η συνολική απόδοση της ομάδας και η επιρροή των νεοαποκτηθέντων παικτών.

Η ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο, είχε πολλές φάσεις, έχασε ευκαιρίες, σημείωσε τρία γκολ και γενικώς εικόνα που δικαιολογημένα δημιουργεί αισιοδοξία για το μέλλον. Ο Πρίγιοβιτς σκοράρισε (2-1 στο 70′) πριν καν προλάβει να ιδρώσει τη φανέλα του, καθότι είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο μερικά δευτερόλεπτα νωρίτερα, ο Ενρίκε έπειτα από ασίστ του Πρίγιοβιτς έκανε στο 84′ το τελικό 3-2 και ο Μπίσεσβαρ ήταν μια ασταμάτητη πηγή δημιουργίας φάσεων. Ο Ολλανδός, που έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του, αδικείται που δεν πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, ήταν όμως ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ.

Υψηλό βαθμό παίρνει και ο Γλύκος, ο οποίος έσωσε τον ΠΑΟΚ στην αρχή αλλά και στο τέλος, παρότι νικήθηκε στο 17′ (0-1) και στο 79′ (2-2) από τον Μανιά. Ο Σάκχοφ στο 28′ (1-1) σημείωσε το πρώτο γκολ των γηπεδούχων, που πήραν πολύτιμη νίκη και μοιάζουν να μπαίνουν σε τροχιά υψηλών πτήσεων και προσδοκιών.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάνιας (46′ Ενρίκε), Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ (87′ Χαρίσης), Μυστακίδης, Κουλούρης (69′ Πρίγιοβιτς).

Αστέρας Τρίπολης: Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Σελίν, Χαμντανί, Κώτσιρας, Δημούτσος (66′ Φαρίνα), Τσουκαλάς, Μάσα (79′ Στανισάβλιεβιτς), Τσιλιανίδης, Μπαστιάνος (46′ Ιγκλέσιας), Μανιάς.