Μέσα στη «σκόνη» που σήκωσαν οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια περί αποχώρησης από την ΑΕΛ καθώς και η αποκάλυψη ότι η μεγαλύτερη αγάπη του είναι ο Ηρακλής, Λάρισα και Κέρκυρα μοιράστηκαν από έναν βαθμό (1-1), με τους Θεσσαλούς να προηγούνται (80′) με τον Θωμά Ναζλίδη και τους Νησιώτες να σώζουν την παρτίδα με τον Μπράνισλαβ Νίκιτς στο 84′. «Υπάρχει κλίμα εσωστρέφειας. Το είχα πει τις προάλλες και θα το ξαναπώ. Πάνω από όλα η ΑΕΛ. Να δούμε τι μας ενώνει, που είναι η ΑΕΛ, και όχι τι μας χωρίζει και να τελειώσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα με αυτή την κατάσταση» ευχήθηκε ο τεχνικός της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης, ενώ ο ομόλογός του στην Κέρκυρα Μιχάλης Γρηγορίου επεσήμανε: «Δεχθήκαμε ένα γκολ από το πουθενά, καταφέραμε όμως να ισοφαρίσουμε άμεσα. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, αν και την κλασική ευκαιρία του αγώνα την είχαμε εμείς, με τον Φώτη Γεωργίου στο πρώτο ημίχρονο».

Λάρισα: Ξενοδόχοφ, Μονιάκης (Κόντορ 67′), Τικό (Αμίτ 46′), Φάρκας, Γκόλιας, Μασαλέσα, Ντέλετις, Βαρέλα (Τσακοπίνο 74′), Κάπος, Ναζλίδης και Αβραάμ.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Κεϊτά (Νίκιτς 66′), Ντιμιτρόφσκι, Γεωργίου, Γκομές, Κόντος (Ζορμπάς 65′), Σιόντης (Γεωργακόπουλος 83′), Ιωάννου, Επστάιν, Ντιόγκο και Τουράμ.