Αγώνα με τον αγώνα ο Βλάνταν Ιβιτς κερδίζει τις εντυπώσεις και ενδεχομένως την παραμονή του στον ΠΑΟΚ και της ερχόμενης περιόδου, αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς για τέτοιες μαντεψιές. Σημασία έχει ότι ο Δικέφαλος του Βορρά συμπλήρωσε 10 νίκες στα τελευταία 11 ματς που έδωσε και στις τρεις διοργανώσεις στις οποίες παραμένει ενεργός, επικρατώντας χθες με 1-0 στην έδρα του Παναιτωλικού. Ο ΠΑΟΚ ήταν και πάλι πολύ παραγωγικός επιθετικά, δεν πτοήθηκε ούτε από την αποβολή του Στέφανου Αθανασιάδη στο 32′ (χτύπησε με αγκωνιά τον αμυντικό των γηπεδούχων Χαντάκια), ούτε και από την παροιμιώδη αστοχία του Σακχόβ, ο οποίος απώλεσε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Με γκολ του Μυστακίδη στο 62′ πήρε το τρίποντο της νίκης στο Αγρίνιο και παραμένει η πιο καυτή ομάδα της Σούπερ Λίγκας τον τελευταίο ενάμιση μήνα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ιβιτς δήλωσε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους σήμερα και για την τέταρτη νίκη κόντρα σε μια ομάδα που έχει δύσκολη έδρα. Παίξαμε σχεδόν 60 λεπτά με δέκα ποδοσφαιριστές, αλλά είχαμε περισσότερη κατοχή, περισσότερες ευκαιρίες. Ο Παναιτωλικός δεν μας απείλησε καθόλου, είχαμε τον έλεγχο από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Δεν ξέρω πόσες ευκαιρίες χάσαμε, αλλά πάλι δίκαια κερδίσαμε και παλικαρίσια. Οι παίκτες έδωσαν παραπάνω από 100%. Και κάτι για τον Περέιρα: Ηθελε να φύγει, δεν ήθελε να μείνει. Εγώ δεν μπορώ να υποσχεθώ σε κανέναν ότι θα παίζει 10-15 παιχνίδια, ούτε στον ίδιο. Ο καθένας που έρχεται στην ομάδα, δεν έχει συμβόλαιοότι πρέπει να παίξει. Ο καθένας θα πρέπει να παλεύει για να μπει ενδεκάδα».

Παναιτωλικός:Κυριακίδης, Κούσας, Χαντάκιας, Ροντρίγκες (65′ Φάρλεϊ), Μύγας (40′ Κουτρομάνος), Ρότσα, Μάκος, Πάουλο, Κλέσιο, Μουνιός (78′ Λόπες), Μαρκόφσκι.

ΠΑΟΚ:Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ (63′ Μαλεζάς), Κάμπος (40′ Μυστακίδης), Πέλκας (76′ Κάνιας), Αθανασιάδης.