Επαιξαν, μοιράστηκαν από έναν βαθμό (1-1) και αμέσως το ξεχνούν και κοιτάζουν μπροστά! Κάπως έτσι εξελίχθηκε η αναμέτρηση της Κέρκυρας με τον Ατρόμητο, η οποία είχε ποιότητα για ένα μισάωρο, αλλά έκτοτε η ένταση ανέβηκε μόνο στο επεισόδιο που προκάλεσε την αποβολή του Ροζέριο Τουράμ στο 81′. Ουσιαστικά, ούτε η Κέρκυρα έμεινε ικανοποιημένη, που ερχόταν από δύο ήττες, ούτε ο Ατρόμητος, που ήθελε να πλησιάσει την πρώτη πεντάδα. Για την ιστορία, ο Αλέξανδρος Κόντος άνοιξε το σκορ στο 5′ για να έλθει η ισοφάριση από τον Αντονι λε Ταλέκ τέσσερα λεπτά αργότερα.

«Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το 1-0. Αλλάξαμε την τακτική μας μετά το γκολ, αλλά ισοφαριστήκαμε πολύ γρήγορα και δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε. Θα έλεγα ότι είναι θετικό αποτέλεσμα για εμάς. Φοβήθηκα ότι θα χάναμε όταν δεχτήκαμε την κόκκινη κάρτα. Είχαμε πολλά προβλήματα τις τελευταίες μέρες, αλλά τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια παρά τα προβλήματα» σχολίασε ο τεχνικός των Φαιάκων Μιχάλης Γρηγορίου, ενώ ο ομόλογός του στον Ατρόμητο Γιώργος Κορακάκης αναφέρθηκε στον άσχημο αγωνιστικό χώρο: «Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, αν και δεχτήκαμε πρώτοι γκολ. Σε γενικές γραμμές, δεν κινδυνεύσαμε. Στο δεύτερο μέρος η αλήθεια είναι ότι περίμενα περισσότερα πράγματα, αλλά δεν μας βοήθησε ο αγωνιστικός χώρος. Γενικά, είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα».

Κέρκυρα: Koυτζαβασίλης, Ντιμιτρόφσκι, Ζορμπάς (86′ Ντουάλα), Σπίνουλας, Κοντός, Νίκιτς (46′ Ανδρεόπουλος), Σιόντης, Ιωάννου, Γεωργίου, Ζαραδούκας (51′ Γκόμες), Τουράμ.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κατράνης (83′ Μπίτολο), Μπάγκα, Φυτανίδης, Μπρίτο (59′ Πλατέλλας), Κεϊτά (71′ Κυριακίδης), Τόνσο, Λαζαρίδης, Λημνιός, Λε Ταλέκ.