Με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Τσίπρα (δύο γκολ) η Καλλιθέα νίκησε 2-0 τον Αρη, σε αγώνα για την 8η αγωνιστική της Football League.

Στον πάγκο της Καλλιθέας ήταν για πρώτη φορά ο Νίκος Κουρμπανάς, ο οποίος αντικατάστησε τον Τάκη Γκώνια. Ηταν η πρώτη νίκη ύστερα από πέντε ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Αρης έλεγχε τον ρυθμό του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκεια, είχε φάσεις για γκολ, αλλά και δύο δοκάρια με τους Μιλούνοβιτς και Μπαργκάν.

Η Καλλιθέα έδωσε χώρο στο β’ μέρος προσπαθώντας να «χτυπήσει» με αντεπιθέσεις. Ετσι, στο 66′ ο Τσίπρας σκόραρε ύστερα από κεφαλιά πάσα του Κρεββατά, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Διούδης νίκησε σε τετ-α-τετ τον Σταματάκο. Το 2-0 έγινε στο 77′ πάλι με τον Τσίπρα ύστερα από σέντρα του Λεβέντη. Αυτή ήταν η πρώτη εφετινή ήττα του Αρη.

Καλλιθέα (Νίκος Κουρμπανάς): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος (37′ Τοπάλι), Συριόπουλος, Πάτας, Κατσικογιάννης, Τσίπρας, Μπέλης, Κρεββατάς (76′ Μάκο), Σταματάκος, Σμυρλής (86′ Ηλιάδης).

Άρης (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Ιντζίδης (74′ Ντούνης), Μπράβο, Παυλίδης, Μπαργκάν, Ανάκογλου, Ίλιτς (61′ Καπνίδης), Τάτος, Μιλούνοβιτς (46′ Τζεμπούρ).