Τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο Παναθηναϊκός σκέφτεται να αποδεσμεύσει τον Μάικ Τζέιμς (φωτογραφία), κάτι που δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ. Αυτό που ισχύει, όμως, είναι ότι ο αμερικανός γκαρντ θα πληρώσει ακριβά τη γροθιά στην τζαμαρία, από την οποία κόντεψε να χάσει το χέρι του αφήνοντας και την ομάδα του ξεκρέμαστη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης του έχει επιβληθεί πρόστιμο 50.000 δολ., ενώ δεν θα πληρώνεται για όσο διάστημα αναρρώνει μετά την απερίσκεπτη και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του. Πλάκα πλάκα, μιλάμε για περίπου δύο μηνιάτικα.

Η front line μπάζει

χωρίς τον Μαυροκεφαλίδη

Οσοι υποστήριζαν ότι η αιφνίδια αποχώρηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη άφησε γυμνή τη front line της ΑΕΚ, αισθάνθηκαν δικαιωμένοι παρακολουθώντας το χθεσινό crash test με την Μπεσίκτας. Εδώ και καιρό η Ενωση αγωνίζεται με… ενάμιση ψηλό, τον Δημήτρη Μαυροειδή και τον Ράνταλ Φάλκερ. Ετσι, αφού έκανε πλάκα με ομάδες χαμηλού διαμετρήματος βρήκε τον μάστορά της στο πρόσωπο του Easy Ερλ Κλαρκ. Με θητεία έξι ετών σε ισάριθμες ομάδες του ΝΒΑ, το Νο 14 του ντραφτ το 2009 έδεσε κόμπο τους ψηλούς της ΑΕΚ καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη της για ενίσχυση.

«Ο Θεός δεν νοιάζεται

αν θα βάλεις το επόμενο σουτ»

Ενα συγκινητικό «γράμμα» με παραλήπτη τον 13χρονο εαυτό του άφησε ο Ρέι Αλεν, ο οποίος σε ηλικία 41 ετών ανακοίνωσε χθες την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. «Στην καριέρα σου θα ακούσεις κουβέντες του τύπου: “Το τζαμπ σουτ του Ρέι είναι δώρο Θεού”. Ακουσέ με: “Ο Θεός δεν νοιάζεται αν εσύ θα βάλεις το επόμενο σουτ”. Ο Θεός θα σου δώσει πολλά στη ζωή αλλά όχι το τζαμπ σουτ. Μόνο η σκληρή δουλειά θα σου το προσφέρει» αναφέρει μεταξύ άλλων ένας εκ των κορυφαίων σουτέρ στην ιστορία του ΝΒΑ.