Ο Πάολο Ντιμπάλα εφάρμοσε τον δικό του «νόμο» στη «Γιουβέντους Αρένα». Η πρωταθλήτρια Ιταλίας βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ματς με την Ουντινέζε (από νεο λάθος του Τζίτζι Μπουφον), αλλά ο Αργεντινός σταρ την πήρε από το χέρι και με δύο γκολ την οδήγησε στη νίκη 2-1.

Στο 30′ ο Γιάνκτο από λάθος εκτίμηση του Μπουφόν άνοιξε το σκορ για την Ουντινέζε, αλλά στη συνέχεια ο Ντιμπάλα νίκησε δύο φορές τον Ορέστη Καρνέζη (43′ απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, 51′ πεναλτι) για να δώσει τη νίκη στη Γιουβέντους.

Η Ρόμα είχε… Εντιν Τζέκο και έφυγε νικήτρια από το «Σαν Πάολο» (3-1), στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η Νάπολι δεν ήταν αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια και οι «τζιαλορόσι», με δύο γκολ του Βόσνιου σέντερ φορ (43′ και 52′) και τον Κώστα Μανωλά να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση στο κέντρο της άμυνας, πήραν το «τρίποντο» και ανέβηκαν στη δεύτερη θέση.Η μείωση του σκορ από τον Κουλιμπαλί (58′) έδωσε προσωρινά ελπίδες στους «παρτενοπέι», αλλά ο Σαλάχ «σφράγισε» τη νίκη της Ρόμα, τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη.

Σε άλλο ματς: Πεσκάρα-Σαμπντόρια 1-1.