Σφοδρή επίθεση με σκληρούς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο Ολυμπιακός, ο οποίος πήρε θέση για τους ορισμούς των διαιτητών. Οι «ερυθρόλευκοι» συμφωνούν με τις θέσεις του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, στοχοποιούν ΕΠΟ, Βασάρα και όχι μόνο, ενώ αναφέρουν ότι το ποδόσφαιρο έχει μετατραπεί σε «οίκος ανοχής».

Αναλυτικά:

«Η ΕΠΟ έχει απόλυτη ευθύνη για το χάος στο ποδόσφαιρο και για τους κωμικοτραγικούς ορισμούς διαιτητών από το τρίο Βασάρα, Ντέπυς Κοξένογλου, Θωμά Μητρόπουλου και των κολαούζων τους. Η ανικανότητα της Ομοσπονδίας έχει ξεπεράσει τα όρια του γελοίου και έχει μετατρέψει το ποδόσφαιρο σε οίκο ανοχής. Ας εξαφανιστούν όλοι τους να ξεβρωμίσει ο τόπος και να πάμε σε μια νέα μέρα για το ποδόσφαιρο».

Η θέση του Παναθηναϊκού

«Άξιος ο μισθός του Κύρου Βασσάρα. Ο εκλεκτός του ελληνικού συστήματος βγήκε επιτέλους στο προσκήνιο, αποκαλύφθηκε και οι μάσκες έπεσαν. Επίμονα, μεθόδευσε τις προηγούμενες εβδομάδες αλλά πολύ περισσότερο σήμερα, των ορισμό όλων των καλόπαιδων της ελληνικής διαιτησίας, αγνοώντας τις ενστάσεις του τοποθετημένου από τη SL αρχιδιαιτητή Σαραϊδάρη. Μαζί με τους φίλους του από τον Πειραιά, επιδιώκουν να ανατινάξουν ότι με κόπο συμφωνήθηκε στη S.L. και επιβλήθηκε στους υπόδικους της ΕΠΟ. Τελικός στόχος, η ολοκληρωτική καταστροφή του ποδοσφαίρου».

Η θέση του ΠΑΟΚ

«Ο Βασσάρας αποφάσισε να επωμιστεί την ντροπή που έφερε στο ποδόσφαιρο ο Παππάς. Αυτό απλά αποδεικνύει ότι κακώς δεν πήρε τον δρόμο του Γκιρτζίκη ήδη, εφόσον υπηρετούν το ίδιο καθεστώς».

ΑΕΚ: «Δεν πάει άλλο η αλητεία!»

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, που τοποθετήθηκε στους σημερινούς ορισμούς των διαιτητών. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή είχε διευκρινίσει ότι έχει τα μάτια της ανοιχτά και ότι δεν πρόκειται να εφησυχάσει όσο παραμένει στα πράγματα η εγκληματική οργάνωση, που διαφεντεύει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν είχαμε αυταπάτες!

Για εμάς ξεκάθαρα δεν τίθεται κανένα θέμα συμβιβασμών με την παρανομία! Αυτή η αλητεία δεν πάει άλλο! Και φυσικά δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω ούτε χιλιοστό από τις θέσεις μας. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η συνολική προοπτική του ελληνικού ποδοσφαίρου και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει μέχρι την τελική δικαίωση του αγώνα της πλήρους κάθαρσης χωρίς την παραμικρή σκιά!

Πλανώνται πλάνην οικτράν οι κ.κ. Γκρούτσης και Βασάρας αν νομίζουν ότι μπορούν ακόμα και σήμερα να συμπορεύονται με τα τελευταία απομεινάρια παρατηρητών και διαιτητών της πιο μαύρης εποχής στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου! Kαι επίσης οι θύτες ας μην επιχειρούν με αστειότητες να μπερδευτούν με τα θύματα.

Η ιστορία όλων είναι γνωστή! Οι ρόλοι μας είναι 100% διακριτοί! Η τιμωρία όσων ενεπλάκησαν με την εγκληματική οργάνωση είναι πλέον προ των πυλών. Και η νέα σελίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου θα είναι πεντακάθαρη, χωρίς λεκέδες!»