Στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, το «Απόστολος Νικολαΐδης» , θα διεξαχθεί τελικά η ρεβάνς (4/8) μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και της ολλανδικής Αλκμααρ για τον Γ’ προκριματικό γύρου του Europa League, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο ελληνικός σύλλογος.

Αρχικά η ομάδα της Ηπείρου σκόπευε στην χρησιμοποίηση της έδρας του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο αλλά τελικά επιλέχθηκε η λύση της «Λεωφόρου».

Αναλυτικά η σχετικά ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει πως ο επαναληπτικός αγώνας της ομάδας μας με την Άλκμααρ για την 3η φάση του Europa League θα διεξαχθεί στο Γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» στις 04/08/2016. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για το πνεύμα αλληλεγγύης που επέδειξε συναινώντας στον ορισμό του γηπέδου της από την UEFA ως έδρα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στον αγώνα με την Άλκμααρ. Τέλος, ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και προσωπικά τον κο Φώτη Κωστούλα για τη θετική ανταπόκρισή του στο ενδεχόμενο διεξαγωγής του αγώνα στο γήπεδο του Αγρινίου, στην περίπτωση που επιτρεπόταν από τη διοργανώτρια αρχή η διεξαγωγή του αγώνα εκτός Αθήνας, δηλαδή σε διαφορετική πόλη από αυτήν που είχε αρχικά ορισθεί.