Τιμήθηκε πρόσφατα από τον Ευρωπαϊκό Θεσμό EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe) και έχει κλείσει μόλις δύο χρόνια λειτουργίας.
Η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Santorini Arts Factory (SAF), Βάνη Βαλλιάνου Νομικού μίλησε στην κάμερα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ για το φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ που περιλαμβάνει θεάματα υψηλής αισθητικής, από την Ελλάδα και όχι μόνο.
Ο Κωστής Μαραβέγιας εγκαινιάζει την πρώτη μέρα του φεστιβάλ (19/7) στις 21.30, ενώ τις επόμενες μέρες ακολουθούν οι Dreamtime Healing Concert, Gadjo Dilo, Σταύρος Ξαρχάκος, Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου, Δάφνη Πανουργιά, Ψαραντώνης, κ.ά.

Θέατρο, χορός, μουσικά σύνολα, συναυλίες, κλασική και νέα δραματουργία, θέατρο για παιδιά και εφήβους, βουβό θέατρο, αρχαίο θέατρο με αγγλικούς υπέρτιτλους, ποίηση και φιλοσοφία, περιπατητικοί διάλογοι, εικαστικές εκθέσεις, μετακλήσεις από το εξωτερικό, συμπράξεις και συνεργασίες, είναι μόνο μερικές από τις παραμέτρους που συνθέτουν το μωσαϊκό και του φετινού οράματος. Ένα όραμα που βρίσκεται μόνο στην αρχή του.

Από τις 19 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου 2016
Παραλία Βλυχάδας, Σαντορίνη
τηλ. 22860-85141 και 210-6858.820

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα www.santoriniartsfactory.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από