Με νίκη ολοκληρώσε την παρουσία της στην Αυστραλία η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, καθώς επιβλήθηκε με 2-1 στην φιλική αναμέτρηση που έγινε στη Μελβούρνη παρουσία των Ελλήνων ομογενών. Τα γκολ της ελληνικής ομάδας πέτυχαν οι Μάνταλος και Μανιάτης, με τον δεύτερο να βάζει τέρμα με εξαιρετικό σουτ πίσω από τη σέντρα!

Βελτιωμένη ήταν η εικόνα της ομάδας του Σκίμπε στο δεύτερο ματς επί Αυστραλιανού εδάφους ήταν σαφώς βελτιωμένη.

Η Εθνική μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι από τα πρώτα κιόλας λεπτά και μόλις στο 8’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Μάνταλος βγήκε τετ α τετ με τον Φεντερίτσι, πλασάροντας τον ιδανικά για το 1-0.

Στο 21’ ο Μανιάτης, έβαλε φοβερό γκολ, αφού είδε εκτός εστίας τον Φεντερίτσι και δοκίμασε την τύχη του από τα 55 περίπου μέτρα, πίσω από τη σέντρα, γράφοντας με απίστευτο τρόπο το 2-0 για την Εθνική.

Οι Αυστραλοί απείλησαν για πρώτη φορά στο 49’ όταν μετά από κόρνερ, ο Κέιχιλ έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Η Εθνική είχε την ευκαιρία να φτάσει στο 3-0 στο 53’ αλλά το σουτ του Τοροσίδη με το αριστερό, έφυγε ελάχιστα άουτ.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1 με τον Σένσμπουρι στο 58′.

Αυστραλία (Ποστέκογλου): Φεντερίτσι, Γκέρσμπαχ (68’ Σμιθ), Κέιχιλ, Μίλιγκαν, Λέκι (77’ Οικονομίδης), Ράιτ, Κρούζε (83’ Μπερνς), Μόουι (72’ Γιάννου), ΜακΓκόουαν (68’ Ντέγιενεκ), Σέινσμπουρι, Ρόγκιτς

Ελλάδα (Σκίμπε): Καπίνο, Τζαβέλας, Παπασταθόπουλος, Σταφυλίδης, Τοροσίδης, Μανιάτης (70’ Τζιόλης), Σάμαρης, Χολέμπας (66’ Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος, Μπακασέτας, Βέλλιος (79’ Παπάζογλου).