Ο Τζέιμι Βάρντι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αρσεναλ! Οι «κανονιέρηδες» φέρονται να αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα αγοράς του Αγγλου διεθνή φορ από τη Λέστερ σε μια μεταγραφή, που αναμένεται να φτάσει τα 27 εκατ. ευρώ.

Στον πρώτο σκόρερ των πρωταθλητών Αγγλίας προσφέρουν τετραετές συμβόλαιο με 80.000 λίρες την εβδομάδα, δηλαδή αρκετά περισσότερα χρήματα από όσα εισπράττει στις «αλεπούδες». Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, ο λονδρέζικος σύλλογος εκτιμά πως θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή τις δύο επόμενες ημέρες.

Ο Βάρντι αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς στην Premier League, «εξαργυρώνοντας» με αυτόν τον τρόπο τη σημαντική συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Λέστερ.

Επίσης, συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (PFA), ωστόσο το βραβείο του παίκτη της χρονιάς από την PFA απονεμήθηκε στον συμπαίκτη του στη Λέστερ, Μαχρέζ.

Πρόσφατα ο Βάρντι είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του έως το καλοκαίρι του 2019. Ο 29χρονος φορ, ο οποίος ως το 2012 έπαιζε ποδόσφαιρο στην Νάσιοναλ Λιγκ (Φλίτγουντ Τάουν), αποτελεί την επιτομή του θαύματος που πέτυχε φέτος ο τεχνικός της Λέστερ, Κλαούντιο Ρανιέρι, φτάνοντας να κληθεί και να παίξει στην εθνική Αγγλίας, ενώ είναι στην αποστολή για το EURO της Γαλλίας.