Την πρώτη του εμφάνιση στα ορυχεία της Δ.Ε.Η. στην Πτολεμαΐδα έκανε το νέο Unimog Euro VI. Κατέφθασε από το εργοστάσιο στο Woerth της Γερμανίας και ξεκίνησε το ταξίδι του για τα ορυχεία. Εκεί δοκιμάστηκε σε πραγματικά σκληρές συνθήκες. Το όχημα παρουσιάστηκε στους οδηγούς εκτενώς, καθώς έγινε αναφορά από τον εκπρόσωπο της Mercedes-Benz Ελλάς στις δυνατότητες του οχήματος, στα τεχνικά του χαρακτηριστικά αλλά και στα πλεονεκτήματα το οποία μόνο το Unimog κατέχει.

Στη συνέχεια, ο κάθε οδηγός δοκίμασε όχημα, οδηγώντας το στις κακοτράχαλες διαδρομές των ορυχείων. Η κατασκευή του από τα πιο ανθεκτικά υλικά, η μεγάλη ευελιξία του και οι μοναδικές εκτός δρόμου δυνατότητές του εντυπωσίασαν τους παρευρισκομένους!

Το Mercedes-Benz Unimog οφείλει την πολλών δεκαετιών επιτυχία του στο θρυλικό σχεδιασμό του σασί του. Από τη δεκαετία του 1950, ο σχεδιασμός του Unimog είναι συνώνυμο της υψηλής μηχανικής αριστοτεχνίας καθώς και της μέγιστης στιβαρότητας και πρόσφυσης σε εκτός δρόμου συνθήκες.

Η νέα γενιά οχημάτων BlueTec 6.

Η υπερσύγχρονη και δοκιμασμένη τεχνολογία κινητήρων Mercedes-Benz μαρτυρά ότι το Unimog εξελίσσεται. Έτσι, η νέα γενιά οχημάτων Unimog θέτει τα πρότυπα στα θέματα φιλικότητας προς το περιβάλλον και αποδοτικότητας. Επιπλέον, τα μηχανικά σύνολα διακρίνονται επίσης για τα μεγάλα διαστήματα μεταξύ των συντηρήσεων, το πανίσχυρο premium μηχανόφρενο και την ταχύτητα οδήγησης έως 90 km/h σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους.
Το Unimog U 4023 / U 5023 είναι το όχημα επιλογής για όλες τις χρήσεις όπου απαιτούνται υψηλές δυνατότητες εκτός δρόμου. Το Unimog Offroad έχει επανειλημμένα αποδείξει τις ικανότητές του σε δύσκολα εδάφη και σε ακραίες συνθήκες σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από