Ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δήλωσε «ιδιαίτερα προβληματισμένος» από τη συνεχιζόμενη αποχή των δικηγόρων. «Είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα και η αντιμετώπιση της επόμενης μέρας από τη λήξη της αποχής, αλλά και των προβλημάτων, τα οποία συνδέονται με την αποχή, είναι εξαιρετικά δύσκολη», επισήμανε.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ανέφερε πως κατά τη γνώμη του υπάρχει «μία υπερπροβολή κάποιων πρόσφατων εξελίξεων, ανάλογες με τις οποίες οπωσδήποτε υπήρχαν και στο παρελθόν», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, σχετικά με τη διενέργεια πειθαρχικού ελέγχου των όσων κατήγγειλε ο εισαγγελέας Εφετών Γιάννης Αγγελής, για τους χειρισμούς δικαστικών λειτουργών στην υπόθεση του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου».

Ερωτηθείς, αν διαπιστώνει μία γενικότερη αναστάτωση στον χώρο της Δικαιοσύνης, ο κ. Παρασκευόπουλος απάντησε ότι «αυτό που υπάρχει οπωσδήποτε είναι θόρυβος, όμως, το αν αυτός ο θόρυβος αντανακλά στη Δικαιοσύνη γενικότερα ή καθολικά, ή αν αφορά μόνο κάποια μεμονωμένα γεγονότα και την υπερπροβολή τους είναι άλλο θέμα».

Ο κ. Παρασκευόπουλος συμμετείχε στις εργασίες του συνεδρίου «Αριστοτέλης 2400 χρόνια», ως ομιλητής στην ανοιχτή στο ευρύ κοινό στρογγυλή τράπεζα, με θέμα «Αριστοτέλης: Πολιτική- Ηθική- Δίκαιο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από