Νέα διακοπή για τη Δευτέρα 30 Μαΐου αποφάσισε το δικαστήριο  ενώπιον του οποίου εκδικάζεται η υπόθεση για τη Χρυσή Αυγή, ενώ η πολιτική αγωγή κάνει λόγο για μεθοδεύσεις των κατηγορουμένων με στόχο την παρέλκυση της δίκης.

Στην σημερινή συνεδρίαση, με την έναρξη της διαδικασίας ο κατηγορούμενος Γιώργος Σταμπέλος , ένας εκ των οποίων χθες δήλωσε κώλυμα της συνηγόρου του και το δικαστήριο προχώρησε σε αυτεπάγγελτο διορισμό άλλου υπερασπιστή, προσκόμισε δήλωση της . Σε αυτήν η συνήγορος γνωστοποιεί στο δικαστήριο πως δεν έλαβε άδεια παράστασης της στην δίκη, από τον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας  όπου ανήκει και ότι η απόφαση του δικαστηρίου να διορίσει αυτεπαγγέλτως άλλον συνήγορο στον εντολέα της είναι άκυρη καθώς ο κατηγορούμενος δεν ζήτησε κάτι τέτοιο.

Το δικαστήριο  διέκοψε την διαδικασία προκειμένου να ενημερωθεί επί της δικογραφίας ο ένας εκ των διορισθέντων χθες συνηγόρων ο οποίος δήλωσε πως αποδέχεται καταρχήν τον διορισμό του αν και όπως είπε ο κατηγορούμενος Σταμπέλος, του δήλωσε σε επικοινωνία που είχαν χθες πως δεν τον αποδέχεται καθώς έχει δικηγόρο.

Από την πλευρά της η Πολιτική Αγωγή σχολιάζοντας με γραπτή δήλωση της την όλη κατάσταση με την στάση της Υπεράσπισης αναφέρεται σε «μεθοδεύσεις των κατηγορουμένων χρυσαυγιτών για παρέλκυση της δίκης» ενώ αποδίδει "υποκριτικό χαρακτήρα" σε δηλώσεις τους περί "διακαούς επιθυμίας τους" για επιτάχυνση της δίκης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από