Ήταν γνωστό, πλέον είναι και επίσημο, ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς ανακοίνωσε ότι αύριο, Σάββατο, θα παίξει το τελευταίο του παιχνίδι στο Parc des Princes, με την Παρί Σ.Ζ, όταν οι Γάλλοι πρωταθλητές υποδεχθούν την Ναντ στο κλείσιμο της Ligue 1.

«Το τελευταία μου παιχνίδι με την Παρί Σ. στο Parc des Princes θα είναι αύριο. Ηρθα σαν βασιλιάς, φεύγω ως μύθος», έγραψε ο Σουηδός επιθετικός στο λογαριασμό του στο Twitter. Ο 34χρονος Κολοσσός (1,95 μέτρα και 95 κιλά) έφτασε στην Παρί Σ.Ζ. το 2012. Πανηγύρισε μαζί της τέσσερα πρωταθλήματα Γαλλίας, κέρδισε τρία Coupe de la League και ένα Coupe de France.

Ηταν η πολύτιμη πέτρα των ιδιοκτητών του Κατάρ, αλλά ακόμα και με αυτόν η Παρί Σ.Ζ., δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τα προημιτελικά του Champions League, μεγάλος στόχος των του συλλόγου της γαλλικής πρωτεύουσας.

Του έμειναν ακόμα δύο αγώνες με την Παρί Σ.Ζ., ένας απέναντι στην Ναντ στη Ligue 1 και ο τελικός του Coupe de France εναντίον της Μαρσέιγ στις 21 Μαΐου για να βελτιώσει τις επιδόσεις του και τα 151 γκολ που έχει πετύχει, με συνέπεια να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας.