Είναι κάτι που άμα τολμούσες να το ξεστομίσεις τον Αύγουστο που μας πέρασε θα σε περνούσαν για τρελό. Όμως είναι πλέον πραγματικότητα, στις 2 Μαΐου με την ολοκλήρωση της 36ης αγωνιστικής της Premier League η Λέστερ κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα Αγγλίας αφήνοντας πίσω της ομάδες όπως η Τότεναμ, η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Σίτι. Φυσικά μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Έτσι μια ονειρική σεζόν για τη Λέστερ και για όλους όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο φτάνει στο τέλος της και αυτή τη φορά είχε… happy end!

Η ομάδα που την περσινή σεζόν σώθηκε από τον υποβιβασμό στις τελευταίες αγωνιστικές μπορεί να μην κέρδισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως η Τσέλσι της έκανε το «δώρο» την επόμενη μέρα αφού υποχρέωσε σε «γκέλα» την Τότεναμ και έστεψε τις αλεπούδες.

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι άξιζε και με το παραπάνω αυτό το πρωτάθλημα, αφού σε 36 αγώνες μετράει 23 νίκες, 11 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες, δύο από την Άρσεναλ και μια από τη Λίβερπουλ.

Και οι… πανηγυρισμοί αρχίζουν!

Όπως είναι λογικό η πόλη απόψε θα καεί, με τους οπαδούς να περιμένουν πως και πως την μαθηματική κατάκτηση αυτού του τίτλου, του πρώτου στην ιστορία της ομάδας που μετράει 132 χρόνια ζωής.

Τα βίντεο που ακολουθούν μιλούν από μόνα τους.