Με τη 13η νίκη του σε 15 αγώνες έκλεισε τους εκτός έδρας αγώνες του για τη σεζόν 2015/16 ο Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές πέρασαν από το Αγρίνιο με 5-0 επί του Παναιτωλικού, διά περιπάτου όπως φανερώνει το τελικό αποτέλεσμα και με πέντε διαφορετικούς σκόρερ: τους Φορτούνη (7΄), Ντα Κόστα (30΄) και Σεμπά (57΄), Πουλίδο (69΄), Πάρντο (86΄). Δύο γκολ πέτυχαν στο φινάλε οι γηπεδούχοι με τους Ουάρντα (88΄), Κάπελ (90΄).

***Με τον Τόμας Πέκχαρτ να πατάει το χορτάρι του ΟΑΚΑ ως αλλαγή στο 67΄ και να σκοράρει δύο φορές (72΄,80΄) η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον Πανιώνιο για την 29η αγωνιστική της Super League. Ενα «τρίποντο» πολύτιμο για τον «Δικέφαλο» που προερχόταν από δύο διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα, ενώ έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 67΄ λόγω αποβολής του Κορδέρο.

***Στο 0-0 έμειναν Αστέρας και Παναθηναϊκός στην Τρίπολη. Ημεγάλη φάση του ματς έγινε στην εκπνοή (94΄), όταν ο Στιλ επιχείρησε άστοχη έξοδο μακριά από την εστία του, ο Μάσα τον πλάσαρε και ο Τελάντερ έτρεξε και με άναποδο ψαλίδι πρόλαβε την μπάλα πάνω στη γραμμή και την έδιωξε. Ετσι έμεινε το 0-0.

***Στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφερε ο ΠΑΟΚ να αξιοποιήσει την υπεροχή του και να κάμψει την αντίσταση του Λεβαδειακού, τον οποίο με γκολ των Λέοβατς στο 80΄ και Μακ στο 89΄ νίκησε 2-0, στο γήπεδο της Τούμπας.

***Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος από τον Πανθρακικό και νίκησε δίκαια στην Κομοτηνή με 3-0. Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν οι Λεοζίνιο (17′), Ρομάνο (88′) και Περόνε (89′).

***Στις καθυστερήσεις η Βέροια κατάφερε, στην έδρα της, να ισοφαρίσει τη Ξάνθη και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Η φιλοξενούμενη ομάδα είχε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή και προηγήθηκε με το αυτογκόλ του Ναζλίδη στο 29ο λεπτό. Κι ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα έληγε με τη νίκη της Ξάνθης, στις καθυστερήσεις η Βέροια ισοφάρισε με τον Γιουσούφ.

***Ο Ατρόμητος δεν χαρίστηκε στην ουραγό και ήδη υποβιβασμένη Καλλονή επικρατώντας 4-2 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Τα γκολ της ομάδας του Περιστερίου που έφτασε τους 39 βαθμούς σημείωσαν οι Ματέι (5΄), Ουσέρο (6΄), Μπρίτο (60΄) και Λε Ταλέκ (77΄).

Σκόρερ των γηπεδούχων ήταν οι Μανούσος (52΄) και Αναστασιάδης (57΄). Ο Ατρόμητος ευελπιστεί σε δικαίωση από την επιτροπή εφέσεων για να διεκδικήσει μέχρι τέλους την έκτη θέση!

***Στην έκτη θέση της βαθμολογίας εκτοξεύτηκε» ο ΠΑΣ Γιάννινα, μία αγωνιστική πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου. Σ΄ενα ματς όπου μόνο ο νικητής θα μπορούσε να έχει βλέψεις για (υπό προϋποθέσεις) συμμετοχή στα play off, ο «Αγιαξ της Ηπείρου» νίκησε 2-0 τον Πλατανιά στα Ιωάννινα με σκόρερ τον Μιχάλη Μανιά στο 23ο και το 84ο λεπτό.