Το όνειρο των πλέι οφ παρέμεινε ζωντανό για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Ηπείρου, σε αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική της Super League που διεξήχθη στο στάδιο της Μυτιλήνης, επικράτησε 2-0 της καταδικασμένης (σε υποβιβασμό) Καλλονής και εξακολουθεί να ελπίζει για παρουσία στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Τα τέρματα της αναμέτρησης σημείωσαν ο Τζημόπουλος στο 43ο και ο Μανιάς στο 90ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι στο 7ο λεπτό έχασαν μοναδική ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Ίλιτς βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Δαύκο, όμως το σουτ που επιχείρησε υποχρεώσε τον γκολκίπερ της Καλλονής σε εντυπωσιακή επέμβαση. Οι νησιώτες στο 33` ισοφάρισαν τις ευκαιρίες, με τον Περιστερίδη να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του Γεωργίου, για να φτάσουμε στο 43ο λεπτό όταν ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ (1-0). Η άμυνα της Καλλονής αδράνησε και ο Τζημόπουλος που βρισκόταν στο ένα μέτρο από τον Δαύκο, απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του Πετράκη.

Με την έναρξη του β` ημιχρόνου, η Καλλονή έχασε ευκαιρία για την ισοφάριση. Συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό, ο Μάρκοβιτς σούταρε από την μικρή περιοχή, όμως ο Τζημόπουλος έδιωξε σωτήρια, κρατώντας το μηδέν για την εστία της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για τις φάσεις του 53ου και του 61ου λεπτού, οι οποίες ανακόπηκαν (κακώς) ως οφσάιντ. Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν συναρπαστικά. Στο 83` η μπάλα από την κεφαλιά του Κάρλσον πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και τέσσερα λεπτά αργότερα με πρωταγωνιστή αυτή την φορά τον Αναστασιάδη. Και επειδή η μπάλα τιμωρεί, δευτερόλεπτα πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών, ο ΠΑΣ έφτασε σε ένα ακόμη γκολ. Ο Μανιάς βρέθηκε από πλάγια θέση, όμως το πλασέ του επιχείρησε κατέληξε αρχικά στο δεξί οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στο βάθος της εστίας της Καλλονής (0-2). Το ματς ολοκληρώθηκε με την κεφαλιά του Μανούσου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Περιστερίδη.

Διαιτητής: Φωτιάδης (Σερρών)

Κίτρινες κάρτες: Μανιάς, Ναδάλες, Σκόνδρας, Περιστερίδης

Καλλονή (Νίκος Καραγεωργίου): Δαύκος, Τσαμπούρης, Μίκιτς, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Καλτσάς, Μπλάζιτς, Γεωργίου, Μανούσος, Φαβάλι (77` Οοκο), Μάρκοβιτς (66` Κάρλσον).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μπέριος, Στρούνα, Λίλα, Τσουκαλάς, Γιάκος (79` Ηλιάδης), Ναδάλες (76` Καρανίκας), Μανιάς, Ίλιτς (71` Κοζορώνης).