Την πρώτη του νίκη μετά από 5 αγωνιστικές πέτυχε ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Το σκορ για την ομάδα του Ιγκορ Τούντορ άνοιξε ο Πέλκας στο 17΄ και στο 77΄ ο Μακ «σφράγισε» το «τρίποντο». Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, είχε κι άλλες φάσεις για να πετύχει γκολ, με κορυφαία στιγμή το δοκάρι του Μακ στο 83′. Ο Αστέρας Τρίπολης απογοήτευσε επιθετικά ήταν ακίνδυνος και δεν απείλησε σε καμία στιγμή σοβαρά την εστία του Βελλίδη.

Ο ΠΑΟΚ που επέστρεψε στις νίκες μετά από ενάμιση μήνα (τελευταία ήταν στις 17/1 κόντρα στη Βέροια), είναι πλέον κοντά σε μία θέση στα πλέι-οφ, αφήνοντας τον Αστέρα πέντε βαθμούς πίσω. Η ομάδα της Τρίπολης, δεν έχει σκοράρει στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της!

ΠΑΟΚ (Τούντορ): Βελλίδης, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Κίτσιου (62′ Κάτσε), Λέοβατς (82′ Κοροβέσης), Τσίμιροτ, Αντόνις (72′ Τζιόλης), Πέλκας, Μυστακίδης, Μακ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Τερεζόπουλος): Μπαντής, Αλόκο, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Ντουντού (46′ Μούκαμ), Δημούτσος, Χαμντανί, Λούι (80′ Φούντας), Μάσα (62′ Ιωαννίδης), Μπερτόλιο