Σούπερ παιχνίδι στο Τορίνο, όπου Γιουβέντους και Μπάγερν έφεραν 2-2 στο πρώτο ματς για τη φάση των 16 στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, η ιταλική ομάδα κατάφερε να ισοφαρίσει καθώς η Μπάγερν είχε προηγηθεί 2-0! Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει πάντως προβάδισμα πρόκρισης.

Η Μπαρτσελόνα, με δύο γκολ του Λιονέλ Μέσι νίκησε στο Λονδίνο την Αρσεναλ 2-0 και ουσιαστικά, από τώρα θα πρέπει να σκέπτεται τον αντίπαλο της στην προημιτελική φάση.

Στο Τορίνο λοιπόν, η Μπάγερν κυριάρχησε από την αρχή του ματς, ενώ οι παίκτες της Γιουβέντους, απλά παρακολουθούσαν. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είχε φάσεις για γκολ, αλλά τελικά άνοιξε το σκορ στο 44’ με δυνατό σουτ του Τόμας Μίλερ, ύστερα από γύρισμα του Ντάγκλας Κόστα και άσχημη απομάκρυνση της μπάλας από τον Μπαρτζάλι.

Το 2-0 πέτυχε ο Ρόμπεν στο 55’, αλλά σιγά-σιγά η Γιουβέντους άρχισε να σηκώνει το κεφάλι. Ετσι, στο 63’ ο Ντιμπάλα από ασίστ του Μάντζουκιτς μείωσε σε 2-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Νόιερ εξουδετέρωσε σουτ του Κουαδράδο και στο 68’ στο δυνατό σουτ του Πογκμπά, η μπάλα πέρασε άουτ. Η Γιουβέντους συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 76′, όταν συνεργάστηκαν οι δύο αλλαγές του Αλέγκρι. Ο Στουράρο, από κεφαλιά-πάσα του Μοράτα, σκόραρε για το 2-2.

Στο Εμιρέιτς, η Αρσεναλ άρχισε καλά το παιχνίδι, απείλησε στο πρώτο 20λεπτο, αλλά η συνέχεια ανήκε στην Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε, κυριάρχησε απόλυτα, έφτασε το ποσοστό κατοχής μπάλας στο 69% , είχε ευκαιρίες για γκολ και τελικά άνοιξε το σκορ με τον Μέσι στο 71’ ύστερα από ασίστ του Νεϊμάρ. Επτά λεπτά αργότερα η Μπαρτσελόνα είχε εξαιρετική ευκαιρία για δεύτερο γκολ, αλλά ο Σουάρες «σημάδεψε» το δοκάρι.

Στο 83’ από λάθος του Μερτεζάκερ, ο Φλαμινί ανέτρεψε τον Μέσι ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και ο αργεντινός άσος το εκτέλεσε για το 2-0.