Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της Σταντάρ Λιέγης έδωσε ο Γιάννης Μανιάτης στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο youtube. Ο 29χρονος έλληνας μέσος ξεκαθάρισε πως στην συμφωνία δεν υπάρχει οψιόν αγοράς, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν τον υπολόγιζε ο Μάρκο Σίλβα.

«Δεν αλλάζει κάτι για εμένα αυτό (το ότι δεν υπάρχει οψιόν αγοράς). Ήρθα στην Σταντάρ γιατί ένιωθα πως πλέον δεν είχα την εμπιστοσύνη του προπονητή μου στον Ολυμπιακό και δεν θα είχα αρκετό χρόνο συμμετοχής», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν χρειαζόταν να μου το πει. Χρειαζόμουν μία νέα πρόκληση. Πολλοί σκέφτονται να φύγουν εκτός Ελλάδας και δεν είναι κάτι που έχει να κάνει με την οικονομική κρίση στη χώρα μας, καθώς πρέπει να παραδεχθούμε πως εμάς τους ποδοσφαιριστές δεν μας επηρεάζει όπως τον υπόλοιπο κόσμο», ανέφερε αρχικά.

Για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ: «Νικήσαμε 3-0 στις Βρυξέλλες, αλλά δεν το αξίζαμε 100%. Αλλά θεωρώ πως η πρώην ομάδα μου είναι πιο δυνατή κι είναι το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Αλλά προφανώς κι η Άντερλεχτ είναι μία πολύ καλή ομάδα».