Με τέρμα του Ηλιάδη στο 87′, ο Πανθρακικός «έκλεψε» το βαθμό της ισοπαλίας από τον Λεβαδειακό. Οι φιλοξενούμενοι, αν και αγωνιζόταν από το 52` με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Τσιάρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, απέσπασαν ισοπαλία 1-1 από την ομάδα την Βοιωτίας, η οποία είχε προηγηθεί στο 54` με πέναλτι του Μάντζιου.

Ο Λεβαδειακός είχε την υπεροχή, τις φάσεις και τις ευκαιρίες, αλλά όχι και το γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο 11′ το σουτ του Ατζαγκούν έξω από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ, στο 26` ο Μάντζιος σκόραρε αλλά υποδείχθηκε (λανθασμένα) σε θέση οφσάιντ, στο 31′ στην κεφαλιά του Μπεν ο Αθανασιάδης έδιωξε την μπάλα με εντυπωσιακό τρόπο, ενώ στο 35`, ο γκολκίπερ του Πανθρακικού είπε «όχι» νέα με εντυπωσιακή εκτίναξη στο σουτ του Μερεμπασβίλι.

Το… σφυροκόπημα από πλευράς γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με πρώτη φάση στο 50′, όταν από το δυνατό σουτ του Μερεμπασβίλι, η μπάλα έφυγε άουτ. Ο Πανθρακικός απείλησε για πρώτη φορά στο 51′, με το σουτ του Χασομέρη (άουτ). .

Στο 62′, ο διαιτητής Σιδηρόπουλος υπέδειξε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων σε μαρκάρισμα του Τσιάρα στον Μπεν. Στη φάση αυτή, ο Τσιάρας αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα ο Πανθρακικός να μείνει με 10 παίκτες. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μάντζιος βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ (1-0). Ο Πανθρακικός έχασε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 82′.Ο Γιάχιτς έκανε λάθος γύρισμα, ο Ίγκορ έκλεψε τη μπάλα και βγήκε απέναντι από τον Τσιντώτα, αλλά ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού, πρόλαβε και και μπλόκαρε.

Ο Πανθρακικός, ο οποίος εκτός έδρας έχει πάρει περισσότερους βαθμούς, ισοφάρισε τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου, όταν ο Ηλιάδης πήρε τις κόντρες και με σουτ μέσα από την περιοχή, νίκησε τον Τσιντώτα (1-1).

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

Κίτρινες κάρτες: Μερεμπασβίλι, Μουλόπουλος – Τσιάρας, Χρήστου, Χασομέρης

Κόκκινες κάρτες: Τσιάρας (52` δεύτερη κίτρινη)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Τσιντώτας, Τριποτσέρης, Στάθης (69` Γιάχιτς), Τσουρίκοφ, Μπεν, Μεντί, Ατζαγκούν (62` Ντομοβτσίσκι), Μάγκας (66` Μουλόπουλος), Μάντζιος, Μερεμπασβίλι, Μαχαμάτ

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Αθανασιάδης, Μελίσσης, Μπαϊκαρά, Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Χρήστου, Ηλιάδης (89` Γαβριηλίδης), Τσιάρας, Χασομέρης, Μουδούρογλου (58` Χαβίτο), Ίγκορ (90+5` Νικόλτσης)