Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο 52χρονος, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ασέλγησε σε βάρος ενός 10χρονου κοριτσιού.

«Συγνώμη είμαι ένας τέρας. Μετανιώνω. Τα ομολογώ όλα», είναι τα λόγια του 52χρονου, υπευθύνου του κυλικείου σε δημοτικό σχολείο του Γέρακα, κατηγορούμενου για ασέλγεια σε βάρος ενός ανήλικου κοριτσιού.

Έξω από το κτίριο που απολογείτο ο κατηγορούμενος, πολίτες τον αποδοκίμασαν έντονα ενώ οίδιος πέρασε το ανακριτικό κατώφλι χωρίς την παρουσία δικηγόρου.

Ο κατηγορούμενος, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ανέφερε ότι η κόρη του είναι συμμαθήτρια με το θύμα και υποστήριξε: «Δεν ξέρω γιατί το έκανα. Ένα κλικ στο μυαλό ήταν. Δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. Έχω δουλέψει και σε άλλο κυλικείο στο Χαλάνδρι».

Στα δικαστήρια βρέθηκε και η σύζυγός του, η οποία κρατά αποστάσεις από την υπόθεση και καταθέτει στη δικαστική λειτουργό. Μάλιστα, θα κινήσει άμεσα διαδικασίες διαζυγίου και ανάληψη της επιμέλειας της ανήλικης κόρηςτους.Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της εν διαστάσει συζύγου του κατηγορουμένου,Στυλιανός Μόμιτσας, σε γραπτή ανακοίνωσή του αναφέρει γιαλογαριασμό της εντολέως του:

«Σχετικά με την υπόθεση της αποπλάνησης ανηλίκων, η οποία συγκλονίζειαυτές τις ημέρες την κοινή γνώμη και ως πληρεξούσιος δικηγόρος της ενδιαστάσει συζύγου του δράστη, θα θέλαμε να δηλώσουμε την οργή,αγανάκτηση και αποτροπιασμό μας για τις πράξεις που του καταλογίζονταικαι έχει ήδη αποδεχτεί. Η εν διαστάσει σύζυγος του δηλώνεισυγκλονισμένη για τις πράξεις του δράστη, οι οποίες εξέθεσαν την ίδιακαι την ανήλικη κόρη της στο Πανελλήνιο. Δεν πρέπει, ωστόσο, ναπαραβλέψουμε το γεγονός ότι η απαξία των πράξεων του δράστη δεν θαπρέπει σε καμία περίπτωση να συνεχίσει να έχει αρνητικές επιπτώσειςστους ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονταν στο στενό οικογενειακό τουπεριβάλλον και αποτελούν την εν διαστάσει σύζυγό του και το μόλις 10ετών τέκνο τους, το οποίο μαζί με την μάνα βρίσκεται σε άσχημηψυχολογική κατάσταση και παρακολουθείται ήδη από παιδοψυχολόγο. Η ενδιαστάσει σύζυγος του δράστη τον έχει ήδη αποκηρύξει και δεν θέλειούτε επιθυμεί να έχει οποιαδήποτε σχέση με το άτομό του και την πορείατης υπόθεσής του. Έμπρακτη απόδειξη αυτού αποτελεί και η επιθυμία τηςνα κινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου και ανάθεσης της επιμέλειας τηςδεκάχρονης κόρης της στην ίδια. Αυτή εξάλλου είναι και αποτελεί τομόνο και κύριο μέλημά της καθώς θα πρέπει να φροντίσει για τηναποκατάσταση της ψυχολογικής της ισορροπίας, η οποία έχει πληγεί

ανεπανόρθωτα από τις πράξεις του ίδιου της του «πατέρα», καθώς και νατης διασφαλίσει ένα μέλλον αδιατάρακτο, χωρίς κοινωνικούςστιγματισμούς για πράξεις για τις οποίες δεν έχει και δεν μπορεί ναφέρει καμία ευθύνη».