Συνέρχεται εκτάκτως σήμερα Πέμπτη η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων του κράτους στην Αθήνα, για να καθορίσει την περαιτέρω στάση του δικηγορικού σώματος το οποίο βρίσκεται σε αποχή από την περασμένη Τρίτη 12 Ιανουαρίου έως και σήμερα 14 Ιανουαρίου.

Η πρόταση της συντονιστικής επιτροπής των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας η οποία και συνεδρίασε το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα, αποφασίζοντας την τριήμερη αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους, θα προτείνει σήμερα στην Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων του Κράτους να κατέλθουν σε αποχή διαρκείας.

Ακόμη, η Ολομέλεια θα αποστείλει επιστολή προς την κυβέρνηση, τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, κ.λπ., στην οποία θα εκθέτει τα προβλήματα του ασφαλιστικού συστήματος αλλά και τα προβλήματα που δημιουργούνται από το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Επίσης οι Δικηγορικοί Σύλλογοι και όλα τα δικηγορικά γραφεία της χώρας θα παραμείνουν κλειστά έως σήμερα Πέμπτη, ενώ το μεσημέρι, στις 12μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας των δικηγόρων έξω από το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (Ακαδημίας 60) και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας προς την Βουλή.