Η BMW θα παρουσιάσει στο Λας Βέγκας το Vision Car. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο όχημα με εσωτερικό που παραπέμπει στο μέλλον. Επίσης, θα παρουσιάσει νέα τεχνολογία συνδεδεμένων οχημάτων, το AirTouch που επιτρέπει το διαισθητικό έλεγχο των λειτουργιών ψυχαγωγίας, πλοήγησης και επικοινωνίας χρησιμοποιώντας απλές χειρονομίες με την παλάμη. Ουσιαστικά, ο χρήστης θα μπορεί να δίνει εντολές – για όλες τις λειτουργίες του αυτοκινήτου, χωρίς να αγγίζει την οθόνη.

Αισθητήρες καταγράφουν τις κινήσεις των χεριών στην περιοχή μεταξύ κεντρικής κονσόλας και εσωτερικού καθρέπτη. Με αυτό τον τρόπο, οδηγοί ή επιβάτες μπορούν να αλλάζουν το σημείο εστίασης στην επιφάνεια μιας μεγάλης πανοραμικής οθόνης. Με απλή επιβεβαίωση επιλέγεται η σχετική επιλογή στο μενού ή ενεργοποιείται το αντίστοιχο εικονίδιο.

Το AirTouch προσφέρει μία ακόμα επιλογή με ένα κρυφό κουμπί στη στεφάνη του τιμονιού. Αυτό βρίσκεται στην αριστερή πλευρά σε θέση εύκολης πρόσβασης από τον αντίχειρα του οδηγού και ανάβει όταν ενεργοποιηθεί η λειτουργία από το μενού ή μέσω εικονιδίου. Με ένα ελαφρύ άγγιγμα ενεργοποιείται το επιθυμητό πρόγραμμα ή αλλάζει μία επιλεγμένη ρύθμιση. Ανάλογο κουμπί για τον επιβάτη βρίσκεται στο μαρσπιέ, στην πόρτα. Επομένως, ένας επιβάτης με το ένα χέρι κάνει πλοήγηση στο μενού και με το άλλο επιβεβαιώνει εντολές πολύ γρήγορα.