«Η καταστροφή του παραγωγικού ιστού της Ελλάδας από τον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται μεθοδικά», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στην κατάληψη της σιδηροδρομικής γραμμής της Ειδομένης από πρόσφυγες και μετανάστες.

«Στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ μερικές εκατοντάδες μετανάστες κατέλυσαν βασικό τμήμα του διαμετακομιστικού δικτύου της χώρας. Δεν υπάρχει άλλο κράτος, ευρωπαϊκό ή μη, όπου η κυβέρνηση θα ανεχόταν να παραλύσει η κύρια εμπορική αρτηρία της λόγω κατάληψης», τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ.

Παράλληλα υπενθύμισε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση είχε διασφαλίσει, όπως είπε, με πολύ κόπο ότι με αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα μεταφέρονταν προϊόντα πολυεθνικών εταιρειών, όπως για παράδειγμα της Hewlett Packard, από την Ασία στην Ευρώπη μέσω του λιμανιού του Πειραιά.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι ανίκανη να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία των υποδομών της χώρας. Με αυτό τον τρόπο όχι μόνον δεν θα προσελκύσουμε επενδύσεις, αλλά θα διώξουμε και τις ελάχιστες που μας έχουν απομείνει», προσέθεσε ο κ. Μητσοτάκης.