Την καταδίκη δηλώσεων του Άδωνη Γεωργιάδη, στις οποίες «παρομοιάζει την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία» ζητά από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και τους άλλους συνυποψήφιούς του, ο ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορεί τον κ. Γεωργιάδη για πολιτική χυδαιότητα.

«Σε σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος της ΕΡΤ, ο βουλευτής και υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ξεπέρασε κάθε όριο», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταγγέλλει ότι «μια ημέρα μετά την επέτειο του ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο φασισμό και το ναζισμό, ο Α. Γεωργιάδης παρομοιάζει την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ τον περασμένο Σεπτέμβριο με την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία το 1933, κατασκευάζοντας ιστορικές αναλογίες αντίστοιχες με το επίπεδο βιβλίων που έχει κατά καιρούς προωθήσει από την εκπομπή του».

«Είμαστε συνηθισμένοι στις πολιτικές χυδαιότητες του κ. Γεωργιάδη, αλλά αυτό δεν τις κάνει ούτε λιγότερο επικίνδυνες, ούτε λιγότερο αποκρουστικές. Γι’ αυτό τον λόγο, θέλουμε να θεωρούμε αυτονόητη την καταδίκη των δηλώσεών του κ. Γεωργιάδη από την ηγεσία της ΝΔ και από τους υπόλοιπους συνυποψήφιούς του», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από