Αιχμές κατά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη άφησε μέσω ανάρτησης στο twitter ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το αντικείμενο της ανάρτησης είναι οι νέες προσλήψεις συμβούλων και ειδικών συνεργατών στο πολιτικό γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζει ότι οι νέες προσλήψεις «εκλεκτών στο Κράτος» γίνονται από τον Γ.Δραγασάκη «την ώρα που κόβουν συντάξεις και αυξάνουν φόρους».

Η ανάρτηση του κ. Μητσοτάκη συνοδεύεται από το ΦΕΚ όπου δημοσιεύεται η σχετική απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου της 22ας Οκτωβρίου.

Αμεση ήταν η αντίδραση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ο οποίος επίσης μέσω twitter απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνοντας λόγο για «δημαγωγία» και «ασχετοσύνη».

Συγκεκριμένα, ο Γ.Δραγασάκης τόνισε ότι ο κ. Μητσοτάκης επιμένει να αγνοεί πως το γραφείο του Αντιπροέδρου δεν διαθέτει διοικητικούς υπαλλήλους ή συμβούλους και έτσι γίνεται η σύστασή του εκ του μηδενός με το απολύτως αναγκαίο προσωπικό.

Παράλληλα, αφήνει αιχμές κατά του υποψηφίου για την προεδρία της ΝΔ, λέγοντας: «Ασχετοσύνη ή φθηνή δημαγωγία; Ή μήπως νομίζει ότι ο κόσμος ξέχασε τις απολύσεις και τα άλλα κατορθώματά του ως υπουργός του Σαμαρά;»