Ισόπαλο 0-0 τέλειωσε το παιχνίδι Καλλονής-Λεβαδειακού στη Μυτιλήνη, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ. Οι φιλοξενούμενοι απέσπασαν ακόμα έναν πολύτιμο βαθμό, ενώ στη ζώνη του υποβιβασμού παραμένει η Καλλονή.

Ηταν ένα ματς που όσοι το παρακολούθησαν, θα το έχουν ξεχάσει μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Σίγουρα οι αναμετρήσεις μεταξύ των ομάδων που έχουν παρόμοιους στόχους, δεν προσφέρονται για θέαμα, αλλά… όλο και κάτι θα συμβεί.

Στη Μυτιλήνη δεν συνέβη απολύτως τίποτα, καθώς και ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε άθλια κατάσταση, μετά από τρεις μέρες συνεχούς βροχής! Ακόμα κι οι επικίνδυνες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήταν καν κλασικές ευκαιρίες.

Δύο για τον Λεβαδειακό, με τον Ούκα να προλαβαίνει τον Ναβάρο στο 13΄ και τον Χογκ να αποκρούει σταθερά το σουτ του Μαχαίρα στο 34΄, και μία για την Καλλονή με την κεφαλιά του Αναστασιάδη που εξουδετέρωσε ο Τσιντώτας στο 35΄.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Θαλής Θεοδωρίδης): Χογκ, Τσαμπούρης, Ούκα, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Καλτσάς, Κεϊτά, Μπαργκάν (83΄ Μπουρούς), Γεωργίου, Σάμπα, Μανούσος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Ακης Μάντζιος): Τσιντώτας, Τριποτσέρης, Ουόν, Στάθης, Μανωλάς, Μαχαίρας (83΄ Ρομέου), Φαβάλι (68΄ Γιάχιτς), Νικολάου, Ναβάρο (90+1΄ Μίνγκας), Μάντζιος, Γιακουμάκης.