Ιδιαίτερα εποικοδομητική έχει γίνει η συνεργασία της TEOREN MOTORS B. Ν. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Πρόκειται για μια συνεργασία ππου ξεκίνησε το 2013, έχει δώσει την ευκαιρία πραγματοποίησης μιας σειράς ξεχωριστών ενεργειών, τόσο για τους φιλάθλους της ομάδας, όσο και γενικότερα για το κοινωνικό σύνολο.

Στις πιο σημαντικές ενέργειες ξεχωρίζουμε την διεξαγωγή σεμιναρίων κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά συνδυάζουν με ιδανικό τρόπο τις αξίες, τόσο του Ολυμπιακού, όσο και της Renault.

Με την ευκαιρία της ανανέωσης αυτής της επιτυχημένης συνεργασίας, η Renault παρέδωσε στους παίκτες και το προπονητικό team του Ολυμπιακού τα νέα μοντέλα της γαλλικής εταιρείας, τα οποία θα απολαμβάνουν στις καθημερινές τους μετακινήσεις.

Για τον σκοπό αυτό οι παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της TEOREN MOTORS για να παραλάβουν τα νέα τους Renault Twingo, Renault Clio και Renault Captur. Άρρηκτα συνδεδεμένοι με τις επιτυχίες και το πάθος για διάκριση, ο Ολυμπιακός και η Renault πατάνε γκάζι με στόχο μια ακόμα εξαιρετική χρονιά.