Μήνυμα προς όλους αλλά και προς την κυβέρνηση ότι η ΝΔ δεν θα κάνει βήμα πίσω στα εθνικά θέματα έστειλε από την πόλη της Έδεσσας ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης κάνοντας μάλιστα ειδική αναφορά στο θέμα των Σκοπίων και σ' αυτό των θαλασσίων συνόρων με την Τουρκία.

Ο κ.Μεϊμαράκης επισκέπτεται την Έδεσσα για τους εορτασμούς που πραγματοποιούνται για την απελευθέρωση της πόλης.

Συγκεκριμένα ο κ.Μεϊμαράκης δήλωσε: «Από εδώ, από την Έδεσσα, θέλω να στείλω σαν μήνυμα προς όλους και προς την κυβέρνηση: Τα εθνικά μας δίκαια, παρόλη την κρίση, εμείς θα τα υπερασπιστούμε. Δεν κάνουμε βήμα πίσω. Και να το καταλάβει καλά αυτό η κυβέρνηση. Και όλοι εκείνοι που θα πάρουν το μήνυμα και στο θέμα των Σκοπίων και στο θέμα των εθνικών ζητημάτων με τα θαλάσσια ύδατα με την Τουρκία.

Πρέπει η κυβέρνηση να καταλάβει ότι, ως προς το πρώτο, ως προς τα Σκόπια η ομόφωνη απόφαση της Βουλής που μας οδήγησε στην απόφαση του Βουκουρεστίου ισχύει και μας δεσμεύει. Και η Νέα Δημοκρατία δεν μπαίνει σε κανένα τέτοιο διάλογο.

Όσον αφορά στις κοινές περιπολίες που σκέπτεται η κυβέρνηση να έχει μαζί με τους Τούρκους στα θαλάσσια ύδατα, να το ξεχάσει.

Από εδώ την Έδεσσα, τούτη την ιστορική ημέρα, στέλνουμε το μήνυμα ότι, παρόλη την κρίση, στα εθνικά μας δίκαια δεν κάνουμε βήμα πίσω».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από