Σαφείς αιχμές για την συμπεριφορά του Ευάγγελου Μεϊμαράκη κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΕΦΕ άφησε ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του Mega ο κ. Βαρβιτσιώτης είπε ότι χρειάζεται ψυχραιμία για να είναι κάποιος αρχηγός ενός μεγάλου κόμματος.

«Οι έμπειροι πολιτικοί έχουν μια μεγαλύτερη ευθύνη. Και η μεγαλύτερη ευθύνη είναι να συγκρατούν και τα νεύρα τους, να συγκρατούν και τις αντιδράσεις τους, να συγκρατούν και το ύφος τους, να μην κάνουν βιαστικές κινήσεις, να μην παίρνουν βεβιασμένα αποφάσεις, αυτό ενδεχομένως το δικαιολογείς σε έναν νεότερο. Σε έναν έμπειρο πολιτικό δεν μπορείς να το δικαιολογήσεις».

Παράλληλα, ο κ. Βαρβιτσιώτης σημείωσε ότι δεν είναι οι τέσσερις υποψήφιοι η ΝΔ και πως θα έπρεπε να έχουν συγκληθεί ήδη τα συλλογικά όργανα του κόμματος, κατακρίνοντας την διαδικασία της εσωκομματικής εκλογής "χωρίς εσωκομματικό διάλογο".

Υπό αυτό το πρίσμα και σε αποκαλυπτική αποστροφή του λόγου του, σημείωσε ότι του προκαλεί απόσταση από τα πρόσωπα και των τεσσάρων υποψηφίων το γεγονός ότι κανένας δεν έχει προτείνει να συγκληθούν τα όργανα δεδομένου ότι υπάρχει και ο απαιτούμενος χρόνος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από