Οι παράγοντες σε κλοιό

Εξελίξεις θα έχουμε οσονούπω με παράγοντες διάφορων ομοσπονδιών. Εν προκειμένω, με αυτούς της αντιπτέρισης και της ποδηλασίας. Πριν από δύο 24ωρα ο Σταύρος Κοντονής παρέλαβε το πόρισμα του έκτακτου ελέγχου που διενεργήθηκε στην ομοσπονδία αντιπτέρισης (μπάντμιντον) και πολύ σύντομα θα έχει στα χέρια του και το αντίστοιχο για την ποδηλασία. Να τονιστεί πως οι έλεγχοι γίνονται στο πλαίσιο των όσων είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού κατά την ομιλία του στη Βουλή, σε μια προσπάθεια που γίνεται ώστε οι ομοσπονδίες να μην είναι ανεξέλεγκτες και ξέφραγα αμπέλια. Αυτό που προκύπτει σχετίζεται με τους παράγοντες και τα νέα δεν είναι καλά για ορισμένους. Υφίστανται στοιχεία που τους επιβαρύνουν και δεν αποκλείεται να προκύψουν ζητήματα.

Το ΟΑΚΑ «ντύνεται»

Τι άλλο βλέπουμε στη σφαίρα που δείχνει το μέλλον; Το κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ θα αλλάξει όψη. Για την ακρίβεια, προβλέπεται να στεγανοποιηθεί προκειμένου να ξεκουραστούν οι αρμόδιοι και να μην αναζητούν σε δυνατές βροχές σφουγγαρίστρες και κουβάδες. Και φυσικά, οι αθλητές θα κάνουν σωστές, κανονικές προπονήσεις. Σε μια αποστροφή του λόγου του χθες, κατά τη συνέντευξη Τύπου του Μαραθωνίου, ο Σταύρος Κοντονής αναρωτήθηκε: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έπρεπε να δαπανηθούν 72.000 ευρώ σε διαγωνισμό που σταματήσαμε για να αγοραστούν laptop από τη ΓΓΑ; Με αυτά τα χρήματα μπορούμε να κάνουμε τις επισκευές στο κλειστό προπονητήριο». Και έριξε επίσης μια μπηχτή προς πολλές κατευθύνσεις: «Να βάλουν καλά στο μυαλό τους οι επιχειρηματίες που εμπλέκονται με τον αθλητισμό ότι οι αποφάσεις της ΕΕΑ όσον αφορά την καταβολή των οφειλομένων για χρήση αθλητικών χώρων θα εφαρμοστούν απόλυτα».

Ο Τούντορ απαντά

Οπως σημειώσαμε χθες, οι Βούλγαροι ανέφεραν για πρόβλημα στις σχέσεις του Μπερμπάτοφ με τον προπονητή του, τον Τούντορ. Ο Κροάτης έδωσε τη δική του άποψη και μάλιστα στη Βουλγαρία, λέγοντας πως εκπλήσσεται με όσα γράφονται και υποστήριξε ότι δεν έχει πρόβλημα με τον σέντερ φορ. Λογική αντίδραση. Αλλά, όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, όλα τα σχετικά με τη συμβίωση δύο ισχυρών προσωπικοτήτων φαίνονται σε βάθος χρόνου.

Μεσημέρια

με μπάλα

Αλλάζει τακτική η συνδρομητική τηλεόραση, που ως γνωστόν καθορίζει εν πολλοίς το πρόγραμμα του πρωταθλήματος. Υστερα από χρόνια γυρίζουν τα ποδοσφαιρικά μεσημέρια με τους ισχυρούς, που πάει να πει ότι θα έχουμε αγώνα με ομάδα – όνομα νωρίς την Κυριακή. Προφανώς, οι αρμόδιοι το αποφάσισαν ύστερα από έρευνα. Α, για να μην ξεχάσουμε: θέμα ανακύπτει ανάμεσα σε Λίγκα και Παναθηναϊκό γιατί, όπως υποστηρίζουν οι Πράσινοι, δεν τους ενημέρωσαν εγκαίρως για την πιθανή μετάθεση του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ενα ακόμη επεισόδιο σε μια κόντρα που σιγοκαίει.

Φάρος

Το Κερατσίνι δεν ακούγεται μόνο για την Ιχθυόσκαλα αλλά και για την ομάδα μπάσκετ του. Εστω κι αν πρόκειται για σύνολο μιας χρήσης. Βετεράνοι της Α-1 μαζεύτηκαν με σκοπό τον πρωταθλητισμό στην Α-2. Ακόμη κι έτσι, όμως, θεωρείται αξιοσημείωτο επίτευγμα η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Και με τον Ανδρέα Πολέμη κόουτς, τον «πολέμαρχο» όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του Σπόρτιγκ, όταν ο τότε πλέι μέικερ έδινε μάχες στο κλειστό των Πατησίων.