Κάθε νέος ιδιοκτήτης BMW i3, θα μπορεί να επωφεληθεί από την παροχή δωρεάν ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία μπορεί να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες του BMW i 3 έως και για 100.000 χλμ. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα τολμηρό εγχείρημα της BMW η οποία για την επίτευξη αυτού του σκοπού συνεργάζεται με τον ενεργειακό Όμιλο HΡΩΝ.

Η παροχή δωρεάν ενέργειας αφορά σε δύο διαφορετικά σχήματα επιδότησης:

α) Παροχή δωρεάν ενέργειας για 20.000 χλμ.: Μοναδική προϋπόθεση σε αυτήν την περίπτωση, είναι ο νέος ιδιοκτήτης BMW i3 να συνάψει συμβόλαιο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας με τον Ενεργειακό Όμιλο ΗΡΩΝ.

β) Παροχή δωρεάν ενέργειας για 100.000 χλμ: Για τη συγκεκριμένη επιδότηση, υφίστανται δύο προϋποθέσεις: 1) Ο νέος ιδιόκτητης πρέπει να συνάψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ενεργειακό Όμιλο ΗΡΩΝ και 2) Ο νέος ιδιοκτήτης οφείλει να φέρει επικολλημένο στο όχημά του, προωθητικό δημιουργικό του Ενεργειακού Ομίλου ΗΡΩΝΑ, για διάστημα 24 μηνών.

Παράλληλα, η αγορά ενός BMW i3 γίνεται ακόμα πιο προσιτή, χάρη στο νέο προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα της BMW Financial Services , με μηνιαία δόση από 295 ευρώ/μήνα.