Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, υποστήριξε ότι γνωρίζει καλά τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα με την Αρσεναλ, την Τρίτη, στη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ξέρουμε την αξία του αντιπάλου μας, ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς αλλά ταυτόχρονα ξέρουμε και τις δικές μας δυνατότητες», είπε ο πορτογάλος τεχνικός, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει τους Τσόρι Ντομίνγκες και Ντα Κόστα, οι οποίοι συμπεριελήφθησαν ταξίδεψαν στο Λονδίνο.

Ο Σίλβα ρωτήθηκε για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας: «Στο ποδόσφαιρο δεν σταματάς ποτέ να δουλεύεις. Καθημερινά προπονείσαι για να γίνεσαι καλύτερος. Δουλεύουμε καθημερινά και είμαστε ικανοποιημένοι από την βελτίωση και την δουλειά που έχει γίνει μέχρι στιγμής. Αλλά επαναλαμβάνω. Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ. Απέναντι στην Μπάγερν πιστεύω πως είμασταν ανταγωνιστικοί. Το αποτέλεσμα δεν δείχνει το τι έγινε στα 90 λεπτά του αγώνα. Κόντρα στην Μπάγερν όμως πρέπει να προσαρμοστείς στο παιχνίδι της. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Στο πρωτάθλημα όμως είμαστε ικανοποιημένοι από την βελτίωσή μας», απάντησε.

Αναφερόμενος στον τρόπο που θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός, είπε: «Θα προσαρμοστούμε στο παιχνίδι όπως το κάναμε και με την Μπάγερν αλλά δεν θ’ αλλάξουμε την ταυτότητά μας. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Ηρθαμε για να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και τι σύλλογο εκπροσωπούμε. Σημασία έχει να τα δώσουμε όλα. Και να δείξουμε στους φιλάθλους μας που ήρθαν μαζί μας τι μπορούμε να κάνουμε».