Σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ πήρε νίκη με ανατροπή. Οπως και κόντρα στην ΑΕΚ, έτσι και την Κυριακή, ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από το Περιστέρι (2-1), παρότι είχαν προηγηθεί οι γηπεδούχοι.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος σε όλους τους τομείς στο πρώτο, ενώ οι γηπεδούχοι ισορόπησαν στην επανάληψη και απείλησαν περισσότερες φορές την εστία του Όλσεν, αλλά «προδόθηκαν» από τις «στημένες φάσεις», καθώς δέχτηκαν δύο γκολ από ισάριθμα κόρνερ.

Κυρίαρχος ήταν ο ΠΑΟΚ στο πρώτο 45λεπτο, απέναντι σε έναν αγνώριστο Ατρόμητο που έπαιξε παθητικά και με προφανή στόχο να διαφυλάξει το μηδέν στην άμυνα και να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση.

Με τον Αλέξανδρο Τζιόλη να κάνει ένα ακόμη καλό ματς στη μεσαία γραμμή και τους Μακ, Ροντρίγκες από αριστερά να δημιουργούν ρήγματα, η ομάδα του Τούντορ έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά υστερούσε στην τελική προσπάθεια.

Η πρώτη μεγάλη φάση για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 26′, από την πάσα του Μακ στην περιοχή προς τον Αθανασιάδη, ο οποίος δεν κατάφερε να πλασάρει ενώ ερχόταν με δύναμη προς την πορεία της μπάλας. Μία ανάσα από το γκολ έφτασε ο «δικέφαλος» στο 34΄, με το δυνατό σουτ του Κάτσε να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια άουτ.

Πέρασαν 41 λεπτά για να κάνει το πρώτο σουτ στο ματς ο Ατρόμητος. Το επιχείρησε ο Στόιτσεφ έξω από την περιοχή, χωρίς να ανησυχήσει καθόλου ο Όλσεν που μπλόκαρε εύκολα.

Το παιχνίδι δεν ήταν καλό στο β΄ ημίχρονο. Οι παίκτες και των δύο ομάδων έκαναν πολλά λάθη, υπήρχε ένταση και δυνατές μονομαχίες, αλλά ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε. Οι γηπεδούχοι έκλεισαν τους χώρους που είχαν δώσει στο προηγούμενο διάστημα, με συνέπεια να «μπλοκάρουν» οι «ασπρόμαυροι», ενώ άρχισαν να βγαίνουν πιο συχνά στην επίθεση.

Στο 64΄ η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου άνοιξε στο σκορ με το εξαιρετικό σουτ του Χαβιέ Ούμπιντες, που βρήκε χώρο και «κεραυνοβόλησε» τον Όλσεν (1-0). Κι ενώ οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του ματς, από μία «στημένη φάση» (κόρνερ) στο 72΄, ο Τζαβέλλας έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Μπερμπάτοφ από κοντά άνοιξε λογαριασμό στο «δικέφαλο» με το πρώτο γκολ (1-1).

Απίστευτη ευκαιρία για να προηγηθεί έχασε στο 77΄ ο Ατρόμητος. Από την προσωρινή επέμβαση του Όλσεν στο δυνατό βολέ του Ναπολεόνι, ο Ουσέρο πήρε το «ριμπάουντ» και πλάσαρε άουτ από πολύ κοντά.

Στο 83΄από το τραγικό λάθος του Λαζαρίδη που γύρισε τη μπάλα προς τον Γκορμπούνοφ, η μπάλα λίγο έλειψε να καταλήξει στα δίχτυα, αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου απομάκρυνε με το χέρι και το έμμεσο που κέρδισε ο ΠΑΟΚ δεν απέφερε αποτέλεσμα.

Το ματς δεν είχε τελειώσει, όμως, καθώς στις καθυστερήσεις από κόρνερ που εκτέλεσε ο Σάμπο, ο Μακ έγινε αποδέκτης της μπάλας στην «καρδιά» της μεγάλης περιοχής του Ατρόμητου και με δυνατό σουτ «έγραψε» το 2-1.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Μ.Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Ουσέρο, Κοντοές, Γοδόι, Φυτανίδης, Μ.Στόιτσεφ (46΄ Πίτου Γκαρσία), Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Ούμπιντες, Μπρίτο (59΄ Λε Ταλέκ), Ναπολεόνι

ΠΑΟΚ (Ι.Τούντορ): Όλσεν, Τζαβέλλας, Μακ, Βίτορ (70΄Σάμπο) Τζιόλης, Κωνσταντινίδης (59΄ Μπερμπάτοφ), Ροντρίγκες, Κάτσε, Αθανασιάδης (64΄ Ζάιρο), Πέλκας, Κόστα.