Ισόπαλο 0-0 τελείωσε το παιχνίδι Πλατανιά – Ηρακλή, με τους γηπεδούχους να χάνουν πολλές ευκαιρίες και τους φιλοξενουμένους να μένουν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, καθώς τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες (αποβολή Μπαρτολίνι στο 85′). Ο Πλατανιάς με 13 τελικές στο β’ μέρος είχε δοκάρι με τον Κουλιμπαλί (81′) και τελικά πήρε τον πρώτο του φετινό βαθμό.

«Δεν είναι μόνο θέμα ατυχίας. Είναι και θέμα ικανότητας» παραδέχτηκε ο προπονητής του Πλατανιά Γιώργος Παράσχος. «Οσο η νίκη δεν έρχεται, θα μεγαλώνει το άγχος».

Ο τεχνικός του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος εξέφρασε παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητή Λαμπρόπουλου, χαρακτηρίζοντας άδικη την αποβολή του Μπαρτολίνι. «Ο διαιτητής κρίνει, αυτά θα τα δουν και θα τα κρίνουν άλλοι» είπε χαρακτηριστικά και προσέθεσε: «Ο βαθμός θα μας βοηθήσει ιδιαίτερα ψυχολογικά».

Πλατανιάς: Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σελίν, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς (46′ Μενδρινός), Ντίνας, Μιλούνοβιτς (66′ Ράμος), Πάγκαλος (77′ Ανγκούλο), Γιακουμάκης.

Ηρακλής: Περνίς, Μπουκουβάλας, Καρλίτος (54′ Σαραμαντάς), Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Στάμου, Πορτουλίδης (67′ Μακρής), Πασάς, Λάζαρ, Κυριακίδης, Βέλλιος (75′ Λουκίνας).