«Θα είμαι μέχρι τέλους υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μία ημέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

«Πιστεύω ότι μπορώ να κάνω τη διαφορά στη ΝΔ. Δεν θέλω μια ΝΔ που να χωρίζεται σε Μητσοτακικούς, Σαμαρικούς, Καραμανλικούς. Θέλω μια ΝΔ από Νεοδημοκράτες στην οποία ο καθένας θα διαχωρίζεται από τις ικανότητές του» επισήμανε ο βουλευτής της ΝΔ στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3.

Προέτρεψε, ακόμη, όλους όσοι ενδιαφέρονται για την προεδρία να εκτεθούν από την αρχή στην κρίση της κοινωνίας. Όποιος εκτεθεί-είπε-θα πρέπει να συμφωνήσει ότι την επόμενη ημέρα θα στηρίξει τον πρόεδρο που θα επιλέξει η κοινωνία.

Υποστήριξε επίσης ότι η ΝΔ «έχει ταυτότητα και ας έχει ξεθωριάσει λίγο», ενώ αναγνώρισε ότι το κόμμα έχει πάρει μερικό διαζύγιο από κοινωνικά στρώματα με τα οποία θα πρέπει να επικοινωνεί συνέχεια. Ανέφερε ακόμη ότι η ΝΔ δεν αντέχει άλλους διχασμούς και συμπλήρωσε ότι «πρέπει να αφήσει πίσω της τα ταμπού και να δώσει αίσθηση πραγματικής και όχι υποκριτικής ανανέωσης».

Τέλος, μίλησε για αξιοπρεπή εμφάνιση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη προεκλογικά αν και είπε πως «δεν μιλήσαμε για μείωση δαπανών».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από