Σπουδαίο «διπλό» για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε με 3-2 της Σαουθάμπτον και ανέβηκε στη 2η θέση του πρωταθλήματος και σε συνδυασμό με την ήττα της Σίτι το Σάββατο, απέχει μόλις δύο βαθμούς από την κορυφή.

Την παράσταση έκλεψε ο Άντονι Μαρσιάλ που έβαλε 2 γκολ, όταν οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονταν πίσω στο σκορ, εκείνος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ το τρίτο το έβαλε ο Μάτα. Για τους γηπεδούχους που έμειναν με την πικρία μιας τέτοιας ήττας, δύο γκολ σημείωσε ο Πελέ.

Την καθοδική πορεία της συνεχίζει η Λίβερπουλ, η οποία δεν μπορεί να νικήσει ούτε τη Νόριτς στο Άνφιλντ, με την οποία έμεινε στο 1-1 και έχασε νέο έδαφος στη μάχη της Ευρώπης.

Μόνο θετικό γεγονός για τους «κόκκινους» η επιστροφή του Ντάνιελ Στάριτζ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ινγκς άνοιξε το σκορ και ο Μάριν ισοφάρισε.

Με το νέο μεταγραφικό της απόκτημα, Μιν Σον, να σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι (πέτυχε 2 γκολ στο Γιουρόπα Λιγκ την περασμένη Πέμπτη), η Τότεναμ επικράτησε της Κρίσταλ Πάλας με 1-0.