Φανερά απογοητευμένος μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Καμπάλα, ο Γιάννης Αναστασίου έκανε λόγο για «αστεία γκολ», τα οποία και οδήγησαν στον αποκλεισμό των «πρασίνων» από την Ευρώπη.

«Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Δυο ανόητες στιγμές. Τι να πω όταν δεχόμαστε τέτοια αστεία γκολ… Είναι άσχημο, για ‘μας, αλλά πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι», ήταν τα λόγια του έλληνα τεχνικού μετά τη λήξη του αγώνα.

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα έκανε και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος μίλησε για «ταπεινωτικό αποκλεισμό».

«Είναι ένας πολύ ταπεινωτικός αποκλεισμός. Πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη. Δεν έχουμε άλλη επιλογή», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Εχω εμπιστοσύνη στον προπονητή και στην ομάδα. Εγιναν λάθη σήμερα αλλά δυστυχώς η μοίρα της διοίκησης είναι ν’ αντιμετωπίζει τις δυσκολίες. Εδώ θα συνεχίσουμε τον πόλεμο».

Ενώ κλείνοντας, όσον αφορά τις αποδοκιμασίες του κόσμου, είπε: «Οπαδοί είναι. Ο οπαδός δικαιούται ν’ αποδοκιμάζει την ομάδα».

Ζέκα: «Κάναμε λάθη που δεν έπρεπε να κάνουμε και τα πληρώσαμε Με τα λάθη που έγιναν δεχθήκαμε δύο γκολ. Είχαμε ευκαιρίες για να προηγηθούμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Από εκεί και πέρα έγιναν λάθη που δεν πρέπει να κάνουμε στο γήπεδό μας. Εγιναν και τα πληρώσαμε. Οταν η μπάλα πηγαίνει στο δοκάρι και δεν μπαίνει είναι κακοτυχία. Τα γκολ που δεχθήκαμε δεν οφείλονται στην τύχη αλλά στα λάθη. Θα θέλαμε να κάνουμε ένα άλλο παιχνίδι».