Πέντε άτομα, ηλικίας από 17 έως 27 ετών, συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον Βόλο, μετά τη λήξη φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της Νίκης Βόλου και της Λάρισας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συμμετείχαν σε επεισόδια αθλητικής βίας.Συγκεκριμένα, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, εξωτερικά του σταδίου, ήταν σε ομάδα οπαδών που επιχείρησε να εισέλθει σε αυτό χωρίς εισιτήριο κι επιτέθηκε με πέτρες κατά των αστυνομικών δυνάμεων.

Στη συνέχεια, και στις κερκίδες του σταδίου, οπαδοί των δύο ομάδων εκσφενδόνιζαν εκατέρωθεν σπασμένα καθίσματα και διάφορα αντικείμενα.

Επιπλέον, στη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκε σε κερκίδα και κατασχέθηκε σακίδιο, το οποίο περιείχε πέντε πυρσούς και δύο καπνογόνα.

Από τις επιθέσεις τραυματίστηκαν ελαφρά τέσσερις αστυνομικοί και προκλήθηκαν φθορές στις εγκαταστάσεις του Σταδίου και σε υπηρεσιακό όχημα.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση για παράβαση του Νόμου «Περί αθλητισμού», διατάραξη κοινής ειρήνης και απρόκλητες σωματικές βλάβες.

Θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.