Αρνητική ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού στην επίσημη πρόταση της Ιντερ για την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουάκου. Αυτό αποκάλυψε την Παρασκευή η ιστοσελίδα «goal.com», υποστηρίζοντας ότι η ομάδα του Μιλάνου πρόσφερε 4 εκατ. συν 2 εκατ. ευρώ μπόνους, τα οποία συνδέει με συμμετοχή της Ιντερ στο Champions league.

Μία ημέρα μετά την δήλωση του 22χρονου Γάλλου αριστερού αμυντικού πως «η Ρόμα είναι ένα όνειρο που δεν μπορείς να αρνηθείς», αλλά και την παραδοχή του πως γνωρίζει το ενδιαφέρον της Ιντερ του αδερφικού του φίλου Κοντογκμπία, οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι οι «νερατζούρι» προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω κάνοντας επίσημη πρόταση στον πρωταθλητή και κυπελλούχο Ελλάδας.

«Για την Ιντερ δεν θα ήταν ένα πρόβλημα για ένα τετραετές συμβόλαιο με 1,5 εκατ ευρώ ετησίως και πριμ που θα συνδέονται με την κατάκτηση των στόχων της ομάδας», αναφέρει το «Goal.com», που στην συνέχεια σημειώνει την πρόταση της Ιντερ και την άρνηση του Ολυμπιακού.

«Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν ότι ο Μαζουάκου είναι περιζήτητος και θέλει 7-8 εκατ. ευρώ και όχι πληρωτέα με τον τρόπο που θέλει η Ιντερ».