Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς επικράτησε με το εκκωφαντικό 6-0 της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, από την οποία είχε ηττηθεί στο πρώτο ματς 2-1.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός από την αρχή και πριν συμπληρωθούν δεκαπέντε λεπτά είχε ήδη σημειώσει τρία γκολ. Κορυφαίος για την ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ ο Λούκας Πέρεθ (γκολ και ασίστ).

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 3′ με τον Λούκας. Τέσσερα λεπτά αργότερα, Μακ ύστερα από ασιστ του Λούκας πέτυχε το 2-0 και στο 14′ ο Πέλκας από κοντά σημείωσε το 3-0.

Στο 34′ ήταν η σειρά του Κίτσιου να σκοράρει για το 4-0 με σουτ έξω από την περιοχή. Το 5-0 έγινε στο 59′ με αυτογκόλ του Αντριγιάσεβιτς, ενώ ο Μακ από ασίστ του Κίτσιου διαμόρφωσε στο 84′ το τελικό 6-0.

ΠΑΟΚ: Ολσεν, Κίτσιου, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Κάτσε, Τζιόλης (46′ Μαντούρο), Μακ, Λούκας (82′ Μυστακίδης), Πέλκας, Κουλούρης (60′ Ρατς)

Λοκομοτίβα: Ζελένικα, Μπάρτολετς, Μρτσέλα, Πρένγκα (25′ Μίσιτς), Μπρούσιτς, Λέκο (46′ Ντολεζάλ), Μπεγκόνια, Αντριάσεβιτς, Κόλαρ, Σόβσιτς, Μάριτς (56′ Καπάν)